Thuis in uw branche
Alle branchesContactformulier

Automotive

Branchekennis

Automotive icoon

Garagebedrijven hebben ondanks de nieuwe bijtellingsregels goede zaken gedaan, maar kunnen niet achterover leunen. Grote veranderingen zijn op komst zoals elektrisch rijden en private lease ('van bezit naar gebruik').

Andere voorbeelden zijn concurrentie van branchevreemde aanbieders, groeiende afhankelijkheid van het onderhoudspark en een toename van fusies en overnames. De Branche-expertgroep verdiept zich in (controle-)risico's en advieskansen: hoe blijft het garagebedrijf 'in control'?

Rapportages en cijfers

BiZ-abonnees kunnen onbeperkt benchmark- en brancherapporten downloaden uit 600 branches. Ook nieuwe klanten zijn vaak blij verrast met een persoonlijk rapport. Hiermee wordt in één oogopslag duidelijk hoe een ondernemer scoort ten opzichte van het gemiddelde in zijn/haar branche.

Publicaties

Trendrapporten en verdieping voor u als adviseur. De rapporten '2019 in Zicht' en 'Branches in Zicht 2018' geven een uniek inzicht in de actuele financiële trends en verwachtingen per branche.  In de branchesignaleringen worden advieskansen en specifieke vraagstukken voor de branche uitgelicht.

Nieuws

Dagelijks worden in de SRA-Nieuwsbank (alleen beschikbaar voor Nieuwsbank-abonnees) advieswijzers, (branche)nieuws en nieuwsbrieven geplaatst voor uw klanten in de automotive branche.

Vaktechniek

BiZ-data geven inzicht in brancherisico’s en worden daarom toegepast in de fiscale-, samenstel- en controlepraktijk. Onder meer in de werkprogramma’s.

BiZ-data worden ook gebruikt bij de berekening van het risicoprofiel door middel van rating. Voor BiZ-abonnees is deze brancherating een integraal onderdeel van de benchmarkrapportage.

Mkb-branchescan

Plaats de scan op uw site en verras uw klanten met een persoonlijk adviesrapport. De Mkb-branchescan geeft u een directe aanleiding voor een adviesgesprek met de ondernemer.

CAO's

Bijeenkomsten

Ontwikkeling en verdieping van branchekennis vindt plaats tijdens SRA-Branche-expertgroepen, congressen, panels en kringen. Kijk hier voor het overzicht in de branche:

Contact

Neem voor meer informatie contact op met:

Leonie Derksen

Leonie Derksen
Kennismanager
T 030 656 60 60
E lderksen@sra.nl

 

Bekijk alle branches

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren