Groupon en andere social deals zorgen ervoor dat ondernemers moeten nadenken over hun propositie. Het personeelstekort in de branche is nijpend. Kortom: voldoende uitdagingen voor de horecaondernemer en interessante gesprekstof voor u als adviseur.
Rapportages en cijfers
BiZ-abonnees kunnen onbeperkt benchmark- en brancherapporten downloaden uit 600 branches. Ook nieuwe klanten zijn vaak blij verrast met een persoonlijk rapport. Hiermee wordt in één oogopslag duidelijk hoe een ondernemer scoort ten opzichte van het gemiddelde in zijn/haar branche.
Publicaties
Trendrapporten en verdieping voor u als adviseur. De rapporten '2019 in Zicht' en 'Branches in Zicht 2018' geven een uniek inzicht in de actuele financiële trends en verwachtingen per branche. In de branchesignaleringen worden advieskansen en specifieke vraagstukken voor de branche uitgelicht.
Nieuws
Dagelijks worden in de SRA-Nieuwsbank (alleen beschikbaar voor Nieuwsbank-abonnees) advieswijzers, (branche)nieuws en nieuwsbrieven geplaatst voor uw klanten in de horecabranche.
Vaktechniek
BiZ-data geven inzicht in brancherisico’s en worden daarom toegepast in de fiscale-, samenstel- en controlepraktijk. Onder meer in de werkprogramma’s.
BiZ-data worden ook gebruikt bij de berekening van het risicoprofiel door middel van rating. Voor BiZ-abonnees is deze brancherating een integraal onderdeel van de benchmarkrapportage.
CAO's
Bijeenkomsten
Ontwikkeling en verdieping van branchekennis vindt plaats tijdens SRA-Branche-expertgroepen, congressen, panels en kringen. Kijk hier voor het overzicht in de branche:
Contact
Neem voor meer informatie contact op met:

Leonie Derksen
Kennismanager
T 030 656 60 60
E lderksen@sra.nl
Bekijk alle branches