Thuis in uw branche

Mkb-kantorendag

Jouw hogeschool in samenwerking met NBA en SRA

Deze dag is bedoeld voor tweedejaars AC-studenten (voltijd en duaal) en FRE-studenten. En voor accountantskantoren in de regio van de hogeschool die concreet een stageplaats of duale werkplek kunnen aanbieden of zichzelf willen profileren.

Opzet

Deze dag biedt studenten en kantoren de kans om op informele wijze met elkaar kennis te maken. 

Programma

NBA legt aan de hand van een presentatie het beroep van de accountant uit. Aansluitend kunnen kantoren tijdens de door SRA verzorgde workshop Netwerken direct de eerste contacten leggen met de studenten. Ieder kantoor krijgt de gelegenheid om zich in 1 minuut te presenteren door middel van een elevatorspeech. Daarna start de banenmarkt: netwerken in de praktijk!

13.30 uur Inrichten tafels en lunch
14.00 uur Presentatie NBA-ambassadeur 
14.45 uur Workshop ‘Netwerken’ 
15.45 uur Elevatorspeech door de kantoren
16.00 uur Banenmarkt: netwerken in de praktijk!
16.15 uur Aanvang borrel 
17.00 uur Afsluiting Mkb-kantorendag

Deze tijden zijn een indicatie en aan te passen aan uw wensen.

Review mkb-kantorendag van Confianza Accountants

Op 9 maart was de mkb-kantorendag op de Hogeschool van Amsterdam. Voor ons kantoor was het de eerste keer dat wij een mkb-kantorendag bezochten. Wij zijn een kantoor met 30 medewerkers op 1 locatie. Wij hebben de mogelijkheid om 1 of maximaal 2 stagiaires te plaatsen. Wat ons positief is bevallen zijn de volgende punten:

  1. Enthousiaste studenten die actief meededen met het hele programma
  2. Het onderdeel netwerken, waarbij je op een speelse manier gemakkelijk in contact kom met de studenten, een echte aanrader om als kantoor al in deze fase aan te sluiten
  3. Misschien wel het belangrijkste, het maakt niet uit hoe groot (beter gezegd hoe klein) je als kantoor bent, als je op zoek bent naar een stagiair of misschien een nieuwe medewerker dan is dit de plek om je gezicht te laten zien

Contact

Mandy Geurtsen 

Mandy Nijhuis - Geurtsen
Projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie
E mnijhuis@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren