Thuis in uw branche

Elektronische Leeromgeving (ELO)

De stagebureaus werken met de Elektronische Leeromgeving (ELO). Hier houd je je voortgang bij door je jaarplan en semesterverslagen te plaatsen. Zo bouw je je digitale dossier op. De ELO geeft per email meldingen wanneer het tijd is om je rapportages in te leveren, of  je jaarplan of semesterverslag akkoord is, of als je aanpassingen moet maken.

Toegang praktijkopleiding

Wanneer je je bij de NBA hebt aangemeld voor de praktijkopleiding en je bent toegelaten, ontvang je nadat jouw Stagebureau eveneens jouw aanmelding heeft verwerkt een geautomatiseerde e-mail met de inloggegevens voor de ELO. Het wachtwoord en de login zijn strikt persoonlijk. In de ELO zijn handleidingen beschikbaar voor zowel gebruikers (trainees, praktijkbegeleiders en beoordelaars) als de beheerders van de stagebureaus.

Voortgangstabel

Vanaf 1 maart 2018 kun je de uren die je tijdens je praktijkopleiding realiseert en de eindtermen waaraan je hebt gewerkt in de ELO registreren in de nieuwe Voortgangstabel.

Technische of inlogproblemen?

Heb je technische vragen over de ELO of inlogproblemen? Neem dan contact op via stagebureau@sra.nl.

Wijzigingen persoonlijke gegevens

Jouw persoonlijke gegevens kun je aanpassen in ‘mijnNBA.nl’. De inloggegevens voor mijnnba.nl zijn dezelfde inloggegevens als voor de Elektronische Leeromgeving. Mocht je de inloggegevens niet meer weten, mail dan naar praktijkopleiding@nba.nl.

Veranderingen in de  praktijkopleiding kun je ook doorgeven in de ELO.

Contact

Helen Stoelwinder

Helen Stoelwinder
E hstoelwinder@sra.nl
T 030 656 60 60

Ruth Troostheide-Van der Valk

Ruth Troostheide-Van der Valk
E rtroostheide@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren