Thuis in uw branche

Voortgangstabel praktijkopleidingen Assurance en Accountancy-MKB

  • Publicatiedatum: 1-3-2018

Vanaf 1 maart 2018 kun je de uren die je tijdens je praktijkopleiding realiseert en de eindtermen waaraan je hebt gewerkt in de ELO registreren in de nieuwe 'Voortgangstabel'.

In deze tabel geef je ook aan waar (in welke rapportage) in je portfolio kan worden teruggevonden dat je aan bepaalde eindtermen of opdrachtfasen van één van de verplichte werkdomeinen hebt gewerkt. 

Je kunt de tabel tijdens je praktijkopleiding steeds bijwerken en op ieder gewenst moment kun je een 'momentopname' maken, zodat vastligt waar je op dat moment staat.

De voortgangstabel moet in ieder geval zijn bijgewerkt als je je jaarrapportage indient, maar wij adviseren je om de tabel ook mee te nemen bij de halfjaarlijkse gesprekken met je praktijkbegeleider, zodat jullie mede aan de hand daarvan je voortgang kunnen bespreken. Je stagebureau kan je ook voorschrijven om dit te doen.

Als je al bent begonnen met de praktijkopleiding moet je ervoor zorgen dat de tabel is bijgewerkt bij de eerstvolgende jaarrapportage die je moet indienen vanaf 1 april 2018.

Je kunt de voortgangstabel die past bij jouw praktijkopleiding Assurance of Accountancy-MKB openen via de link in de zwarte kolom aan de linkerkant van je portaalpagina in de ELO. Je praktijkbegeleider, beoordelaar en het stagebureau kunnen je formulier bekijken door in jouw portfolio het tabblad 'Voortgangstabel' te openen.


Download de Handleiding voortgangstabel

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren