Thuis in uw branche

Voortgangstabel

De uren die je tijdens je praktijkopleiding realiseert en de eindtermen waaraan je hebt gewerkt moeten worden bijgehouden in de voortgangstabel in de ELO.

In de voortgangstabel in de ELO moet je de uren die je tijdens je praktijkopleiding realiseert en de eindtermen waaraan je hebt gewerkt registreren.

In deze tabel geef je ook aan in welke rapportage in je portfolio kan worden teruggevonden dat je aan bepaalde eindtermen of opdrachtfasen van één van de verplichte werkdomeinen hebt gewerkt. Je kunt de tabel tijdens je praktijkopleiding steeds bijwerken en op ieder gewenst moment kun je een 'momentopname' maken, zodat vastligt waar je op dat moment staat.

Bij iedere halfjaarrapportage en jaarrapportage vragen wij je een momentopname van de bijgewerkte voortgangstabel bij te voegen.

Je kunt de voortgangstabel die past bij jouw praktijkopleiding openen via de link in de zwarte kolom aan de linkerkant van je portaalpagina in de ELO. Je praktijkbegeleider, beoordelaar en het stagebureau kunnen je formulier bekijken door in jouw portfolio het tabblad 'Voortgangstabel' te openen.

 

Download de Handleiding voortgangstabel

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren