Thuis in uw branche

Vacature: Vennoot (regio Nijmegen)

Voor één van onze SRA-leden in de regio Nijmegen met een kantoorgrootte tussen de 25-50 medewerkers is SRA op zoek naar een (ervaren) vennoot die ambitie heeft om vennoot te worden.

Functie omschrijving

Als (aankomend) vennoot word je verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille met klanten in het MKB. Je bent aanspreekpunt voor deze klanten en adviseert hen op bedrijfseconomisch gebied. Daarnaast heb je een signaalfunctie op andere gebieden waarbij vaktechniek je aandachtsgebied is of je interesse heeft.

Je begeleidt (assistent) accountants in hun verdere ontwikkeling en tegelijkertijd ben je als vennoot zelf ook betrokken bij (complexe) dossiers. Je denkt mee in de verdere uitbreiding van de dienstverlening, breidt het kantoor verder uit en wordt het gezicht in de markt.

Profiel

Wie ben jij? Wij zijn op zoek naar een (ervaren) accountant – toekomstig vennoot met minimaal 7/8 jaar werkervaring voornamelijk in de samenstelpraktijk. Deze positie biedt ook de mogelijkheid voor kandidaten om te groeien naar de vennotenpositie middels trainingen, opleidingen en begeleiding 'on the job'.

Je beschikt over een afgeronde AA/RA opleiding en bent daarnaast vaktechnisch onderlegd (pré). Je bent communicatief sterk en weet een goede band op te bouwen met je klanten. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben je een ondernemer in hart en nieren en weet je opgedane kennis goed over te brengen aan je collega's.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou:

  • een fijne werksfeer die zowel professioneel als informeel is
  • een goede balans tussen werk, studie en privé
  • een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring
  • de mogelijkheid om toe te treden als vennoot

Over het kantoor

Waar ga je werken? De directie bestaat op dit moment uit een 4-tal vennoten. Waarvan er 1 vennoot op termijn wil gaan genieten van zijn pensioen. Het kantoor heeft uiteenlopende MKB-klanten in diverse sectoren met name in de medische branche, maatschappen, dienstverlening, horeca maar ook particulieren en ZZP'ers.

Het kantoor verricht werkzaamheden op het gebied van accountancy, fiscaliteit, administratie en corporate finance. De medewerkers werken vanuit persoonlijk contact en vertrouwen met aandacht voor de ondernemer. De cultuur is open en informeel op een respectvolle manier. Ze hechten waarde aan hun werktijden en structureel overwerken komt niet voor.

Mail, bel of Whatsapp!

Marjolein van der Poel 

Ben jij diegene naar wie we op zoek zijn? Mail dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar:

Marjolein van der Poel
Consultant Werving & Selectie
E
mvdpoel@sra.nl
T 06-14400210

Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met Marjolein. Dit kan door te bellen of Whatsappen naar 06-14400210.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren