Thuis in uw branche

Waarom werken bij een SRA-kantoor?

Een SRA-kantoor biedt haar medewerkers dezelfde opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen als een groot internationaal kantoor. Ook is een SRA-kantoor kleiner van omvang waardoor je breder wordt ingezet. Dat betekent een grotere betrokkenheid bij de klant en bij je collega's.

Je wilt met plezier werken en kwaliteit bieden. Daarom besteden de SRA-kantoren veel aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Je geniet als accountant of fiscalist binnen SRA van professionele vaktechnische ondersteuning, uitstekende arbeidsvoorwaarden en de beste opleidings-, stage- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien staat SRA voor variatie en vrijheid. En dit wordt door velen als erg plezierig ervaren.


Manager van jouw eigen carrière

Vaak wordt ambitie gezien als het streven naar het hoogst haalbare. Bij SRA vinden wij dat ambitie breder is dan dat. Ambitie is volgens ons ook het streven naar variatie en vrijheid. Zo werk je bij een SRA-kantoor voor veel verschillende branches en klanten. Tevens ben je manager van je eigen carrière, waarbij jouw ideeën voorop staan. Maar ambitie is ook het streven naar balans. Tussen werk en privé. 


Meer variatie

Variatie is één van de pijlers van SRA. Dit uit zich al in de diversiteit in branches en klanten waar onze kantoren voor werken: van fietsenfabriek tot scheepswerf, van zakelijke dienstverlener tot controleplichtige bouwbedrijven. Dit vraagt natuurlijk wel om een bepaald type accountant of fiscalist. Eén die een hoge betrokkenheid bij ondernemers belangrijk vindt en op alle niveaus een gesprekspartner wil zijn. Een uitdaging als je meer variatie zoekt in je baan.

Variatie in werkzaamheden betekent ook dat je niet hoeft te kiezen. Zo hoef je als accountant of fiscalist bij een SRA-kantoor niet verplicht te kiezen tussen controle of samenstellen of tussen aangifte- of adviespraktijk. Natuurlijk kun je de diepte in, maar het blijft een keuze die je zelf maakt.

Variatie uit zich ook in de verschillende sferen en culturen binnen de aangesloten SRA-kantoren. Maar ook in de verschillen qua regio en grootte van de kantoren. Zo is er altijd wel een kantoor dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen en gevoel.


Meer vrijheid

De andere pijler binnen SRA is vrijheid. Het maken van eigen keuzes is voor ons een belangrijk goed. Dat is ook iets wat ons onderscheidt van andere kantoren. Je bent manager van jouw eigen carrière. Je kiest voor de verantwoordelijkheid die goed bij je past. Jouw voorkeur en ideeën staan daarbij voorop. Wil je vennoot worden, ga je voor ondernemerschap of ben je tevreden met je huidige taken en verantwoordelijkheden? De keuze is aan jou.

Vrijheid is voor SRA ook de sfeer op kantoor. Deze bepaalt in grote mate hoe vrij je jezelf kunt bewegen tussen collega's en leidinggevenden. Op een SRA-kantoor heerst over het algemeen een zakelijke sfeer, maar deze is zeker ook persoonlijk en informeel te noemen. Dit uit zich vooral in het streven naar persoonlijk contact tussen leiding en werknemers. En omdat er geen sprake is van een 'grow or go'-sfeer, kun je bij een SRA-kantoor altijd jezelf zijn.

Vrijheid is bovendien een goede balans tussen werk en privé. Natuurlijk moet een SRA-accountant of -fiscalist hard werken, dat hoort immers bij het vak. Maar hij is gedreven, niet overdreven. Bij SRA vinden we dat er meer is dan werk alléén. Tijd voor jezelf en/of je gezin is immers ook een belangrijke voorwaarde voor een plezierig leven.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren