Activiteitgericht werken? Een blauwdruk om succesvoller te zijn

Ervaringen Scab, Zirkzee en Priore

Activity based working, het klinkt als fancy managementtaal, maar is simpelweg een cocktail van ingrediënten om succesvoller en met meer plezier te werken. Scab Accountants & Adviseurs werkt al een tijdje op deze manier. Zirkzee Groep en Priore zijn het veranderproces ook ingegaan. De drie kantoren delen hun ervaring.

 Maarten Stubbé en Gülbeyaz Çerçevik van Scab Accountants & Adviseurs
Maarten Stubbé en Gülbeyaz Çerçevik
van Scab Accountants & Adviseurs.

Scab: Onze werkhouding is veranderd en daardoor ook onze dienstverlening

''Onze primaire drijfveer was om mensen in beweging te krijgen'', zegt Maarten Stubbé, directeur van Scab. Prioriteit bij Scab was daarom verandering van omgeving. ''Ik wilde die verandering van omgeving, want dat heeft een veel groter effect dan wanneer je mensen naar trainingen stuurt.'' 

Lees het artikel


Martín Verhoeff en Peter Walter van Zirkzee Groep
Martín Verhoeff (l) en Peter Walter van
Zirkzee Groep.

Zirkzee: We zien dat er hier in korte tijd een andere dynamiek is ontstaan

Met de interne slogan 'Move on' heeft Zirkzee Groep ook een begin gemaakt met het nieuwe werken. De fysieke muren zijn neergehaald en het activiteitgericht werken moet de virtuele muren tussen medewerkers verder slechten. De verbouwing in Noordwijk is net achter de rug, in december, en de collega's van kantoor Oegstgeest zitten er nu ook.

Lees het artikel


 Priore
Het pand van Priore accountants en
belastingadviseurs in Heerenveen.

Priore: Meer verantwoordelijkheid, kennisdeling en vrijheid voor de medewerkers

Priore wil groeien, meer klanten, maar ook meer verantwoordelijkheid, betrokkenheid, kennisdeling en vrijheid voor de medewerkers. ''Onze medewerkers geven ook aan dat ze dat willen en dat ze het contact met klanten leuk vinden, naast het opmaken van de jaarrekening en andere werkzaamheden. Ze moeten die rol ook krijgen'', zegt Gerrit Jan Wuite, partner. 

Lees het artikel


Vragen / afspraak maken

Heeft u vragen over activiteitgericht werken? Wilt u hulp bij het implementeren ervan binnen uw kantoor? Neem dan contact op met een van onze experts en plan geheel kosteloos een afspraak voor een online intake of meld u aan voor een van de gratis inspiratiesessies.

E agw@sra.nl
T 030 6566060

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren