Thuis in uw branche

SRA Dossier Corona sluit per 1 juli voor niet-leden

  • Publicatiedatum: 29-6-2020

Al geruime tijd is de unieke SRA-informatie over diverse corona-gerelateerde zaken vrij toegankelijk. Als de vereniging voor mkb-accountantskantoren vond SRA namelijk dat er een maatschappelijke rol was weggelegd om kennis en expertise te delen tijdens deze crisis.

Zowel voor accountantskantoren, als ook voor ondernemers, stakeholders en andere belanghebbenden en geïnteresseerden. En dat zij de weg naar ons Dossier Corona hebben gevonden, hebben we gemerkt. Nooit eerder is onze site zo druk bezocht en werd de informatie over onder meer de steunmaatregelen, arbeidszaken en vaktechnische interpretaties zo massaal gelezen, gedownload en gedeeld.

Nu het wat rustiger lijkt te worden, komt het moment om het Dossier Corona te sluiten voor niet-leden. Echter blijft alle informatie die tot 1 juli 2020 toegankelijk was, openbaar. Nieuwe informatie zetten wij vanaf dan achter een speciale SRA-login.

Meld u aan voor de gratis dagelijkse SRA-Nieuwsbrief

Wilt u SRA blijven volgen, geef u dan op voor onze SRA-Nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de activiteiten en zaken waar SRA zich mee bezig houdt.

Wat betekent de uitbraak van het Coronavirus voor uw kantoor en uw klant? In ons uitgebreide Dossier Corona hebben we de belangrijkste informatie helder op een rij gezet.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren