Thuis in uw branche

De nieuwe PE-regeling, SRA helpt en ondersteunt

Wij begrijpen dat de PE-veranderingen flinke impact hebben op de individuele accountant én op het SRA-kantoor. Wij informeren, adviseren en ondersteunen u daarom met diverse praktische tools en diensten. Zodat u snel begrijpt wat de PE-regeling inhoudt en u weet waaraan u moet voldoen.

SRA-Praktijkhandreiking PE

Laptop
Guidance bij uw kwaliteitsbeleid

De NVPE in beeld

Video
Animaties en flyers

Online PE-tool: voor de accountant én het kantoor

De online PE-tool is een praktisch hulpmiddel waarin accountants hun persoonlijke PE-portfolio eenvoudig kunnen bijhouden. En die accountantskantoren uitgebreide sturings-, monitoring- en compliancemogelijkheden biedt. Met de PE-tool voldoet u aan de eisen van de NBA en zorgt u er als kantoor voor dat u compliant bent.

Lees meer over de PE-tool

Template Opleidingsplan

Laptop
Een praktisch stappenplan

Veelgestelde vragen NVPE en PE-tool MyPE

Actuele trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen
Een passend opleidingspakket

Gespreksformulieren

Het complete SRA-Loopbaanmodel is geactualiseerd met de eisen en uitgangspunten van de nieuwe NVPE. Al onze gespreksformulieren zijn daarom aangepast, zodat u gericht de juiste vragen stelt in de diverse gesprekken die u met uw medewerkers voert. Deze nieuwe formulieren kunt u nu gratis aanvragen.

Lees verder

Leerroutes

Heeft u uw leerdoelen geformuleerd? Wilt u uw kennis en kunde actualiseren, verbreden of verdiepen? Of wilt u zich specialiseren? Met de SRA leerroutes kunt u leeractiviteiten plannen bij uw leerdoelen.

Haal het beste uit uzelf, uw carrière en uw kantoor. De SRA leerroutes helpen u hiermee op weg.

Lees verder