Thuis in uw branche
Gratis demo'sWorkshop PE-tool

Technische informatie PE-tool

SRA, Full Finance en Interaction Groep hebben deze online PE-tool ontwikkeld. In de PE-tool staat gemak voor de accountant en het kantoor centraal. Dat ziet u terug in het praktische ontwerp en de extra ondersteuning met training en implementatie.

Devices

De PE-tool is een online tool die op alle devices en desktop omgevingen gebruikt kan worden. Vanuit de ‘mobile first’ gedachte is de tool optimaal te gebruiken op uw smartphone of tablet.

Veilig

De online PE-tool voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Iedere deelnemer heeft een eigen unieke inlog. Zo zijn uw al uw online gegevens en persoonlijke stukken veilig.

Download

Bewaart u ook graag uw portfolio of rapportage op papier? Uiteraard zijn er downloadmogelijkheden, zowel als pdf, txt als csv-bestand.

Koppeling met uw HR-systeem

De PE-tool kunt u in veel gevallen koppelen aan uw bestaande HR-systeem. Met een full-integrated systeem houdt u grip op alle HR-gerelateerde zaken. Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden voor u zijn.

Scopingsessie

Een inventarisatie wat de wensen van uw organisatie zijn. In deze scoping sessie komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Hoe wilt u de strategie van de organisatie een plek geven in de PE-tool?
  • Heeft u intern aanbod wat u er graag in wilt zetten?
  • Zijn er naast de titelhouders nog andere functies die een plek moeten krijgen
  • Zijn er koppelingen nodig met andere systemen?
  • Zijn er nog logo’s en/of kleurstellingen die u anders zou willen?

Naast het inventariseren van deze inrichtingsvraagstukken in het systeem ondersteunen en adviseren we u ook hoe de PE-tool u zo goed mogelijk kan ondersteunen bij ontwikkelvraagstukken binnen uw organisatie.

Inrichten systeem (maatwerk)

Afhankelijk van het pakket dat u gekozen heeft, richten we het systeem zo optimaal mogelijk voor u in. We bepalen wie welke rechten krijgt en zorgen ervoor dat de juiste mensen toegang hebben tot het systeem. De accounts worden aangemaakt en de logingegevens worden gedeeld met de betreffende personen. Zij ontvangen hierbij ook korte instructies over het gebruik van het systeem. Indien wenselijk en passend bij het pakket dat u gekozen heeft richten we ook de organisatie specifieke leerdoelen en aanbod in.

SRA ondersteunt, in samenwerking met Interaction Groep, kantoren bij het implementeren van de PE-tool binnen het SRA-kantoor.

Vragen?

Neem dan contact op met: 

Corjan Aalbregt

Corjan Aalbregt
Manager Educatie
E caalbregt@sra.nl
T 030 656 60 60

Marjon Groten

Marjon Groten
Manager Incompany
E mgroten@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren