Thuis in uw branche

Dossier Prinsjesdag

Op Prinsjesdag biedt het zittende kabinet de plannen voor het komende jaar aan: Miljoenennota, Belastingplan en Overige Fiscale maatregelen. Voor uw praktijk en uw klanten zeer relevant: met welke nieuwe wet- en regelgeving krijgt de ondernemer en u als zijn adviseur te maken?

Samenvatting voor de adviseur

In de samenvatting vindt u een eerste overzicht van de maatregelen zoals die zijn benoemd in het Belastingplan 2019 en de daarbij behorende zes wetsvoorstellen. Deze samenvatting is bestemd voor de adviseur. De tekstuele samenvatting kunt u gebruiken met de presentatie die via visuals en grafieken een overzicht geeft.

Lees de samenvatting

Top 10 plannen Prinsjesdag

Minister van Financiën Hoekstra presenteerde gisteren de Miljoenennota 2019 en het Belastingplan 2019. De regering zet in op het verlagen van lasten op arbeid, het tegengaan van belastingontwijking en -ontduiking, het verbeteren van het Nederlandse vestigingsklimaat en een groener en beter uitvoerbaar belastingstelsel.

Lees de belangrijkste plannen

Special voor de ondernemer

Op de Nieuwsbank is de Special Miljoenennota verschenen: een samenvatting van de Miljoenennota waarin de belangrijkste gevolgen zijn omschreven voor uw klanten. Hiermee kunt u hen voorzien van een persoonlijk advies. Ook is er een Engelstalige versie van deze Special beschikbaar.

Naar de Special (excl. voor Nieuwsbank-abonnees)

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren