Thuis in uw branche

Dossier Prinsjesdag

In dit dossier verzamelen we alle zaken die met Prinsjesdag te maken hebben. Een samenvatting voor de adviseur en de Special Miljoenennota voor uw klant plaatsen we hier de dag na Prinsjesdag. Ook vindt u hier cursussen en de vaktechnische doorvertaling terug.

Voor alle leden: Special Miljoenennota

De SRA-Special Miljoenennota bevat de meest relevante informatie voor de mkb-ondernemer. Adviseer uw klanten ermee! De special is ook in het Engels beschikbaar.

De special is eenmalig vrij beschikbaar voor alle leden. SRA is in deze bijzondere tijd namelijk voorstander van het beschikbaar stellen van belangrijke informatie voor de mkb-ondernemer.

Naar de Special Miljoenennota

Voor alle leden: Top 10 plannen Prinsjesdag

Wat zijn kort de belangrijkste fiscale voorstellen en wijzigingen die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt. Informeer uw klanten met de top 10 plannen van Prinsjesdag.

Naar het artikel

Samenvatting voor de adviseur

In de samenvatting vindt u een eerste overzicht van de maatregelen zoals die zijn benoemd in het Belastingplan 2021 en de daarbij behorende wetsvoorstellen. Helder op een rij, bestemd voor de adviseur.

Naar de samenvatting

Visie SRA op Miljoenennota

SRA zal de komende tijd gebruiken om een visie te vormen over de Miljoenennota van het kabinet. Onze input zal naar de betreffende ministeries gaan.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren