Thuis in uw branche

Dossier Prinsjesdag

In dit dossier vindt u alles over Prinsjesdag 2022, de Miljoenennota 2023 en het Belastingplan 2023. Denk aan alle publicaties van het SRA-bureau en de Nieuwsbank. Ook verzamelen wij voor u de belangrijkste officiële documenten van de Rijksoverheid en overige relevante informatie. Tevens treft u een overzicht van tal van fiscale en andere SRA-cursussen over belangrijke wijzigingen. Wij praten u immers graag zo snel mogelijk bij.

Top 10 Prinsjesdag 2022

21 SEPTEMBER 2022 - Welke belangrijke fiscale voorstellen voor ondernemers kwamen op Prinsjesdag 2022 uit het koffertje van minister Kaag van Financiën? Wij zetten de tien belangrijkste voor u op een rij.

Lees het artikel

Exclusief voor Nieuwsbankabonnees

21 SEPTEMBER 2022 -  Nu exclusief beschikbaar voor Nieuwsbank-abonnees: de Special Miljoenennota 2023, een overzicht van alle gewijzigde en nieuwe regels voor de mkb-ondernemer. Zet de special in voor uw klanten!

Ook dit jaar verschijnt er weer een Engelstalige versie van de Special Miljoenennota en van de Belastingplannen Top 10 (week van 26 sept.).

Bekijk het laatste nieuws

Prinsjesdag
Een actueel overzicht uit de media

Belastingplannen voor 2023, wat weten we al?

29 AUGUSTUS 2022 - Traditiegetrouw horen we de derde dinsdag in september wat het kabinet voor volgend jaar in petto heeft, ook op fiscaal gebied. Wat is nu al bekend voor 2023? Tien belangrijke wijzigingen.

Lees het hele artikel

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren