Thuis in uw branche

Adviseren in het jaarrekeninggesprek

Haal meer uit het jaarrekeninggesprek

Maak van het jaarrekeninggesprek meer dan een formaliteit! Hoe achterhaalt u waar de ondernemer mee bezig is en hoe haalt u hier meer advieswerk uit?

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 485,00
Prijs niet-leden: € 625,00
Groepsgrootte: 12
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 6
Bestemd voor: Teamleider/Relatiebeheerder, Zelfstandig assistent-accountant
Resultaat:

U signaleert adviespunten in de jaarrekening of in andere financiële rapportages. U bespreekt deze met uw klant en haalt meer omzet uit adviesgesprekken.

Uw docent

Eelco Cremer

Eelco Cremer is trainer/partner bij Sharewater, specialist in het vergroten van commerciële slagkracht bij professionele organisaties.

.

Inhoud

Maak van het jaarrekeninggesprek meer dan een formaliteit! Hoe achterhaalt u waar de ondernemer mee bezig is en hoe haalt u hier meer advieswerk uit?

Goede jaarrekeninggesprekken gaan verder dan alleen de cijfers. Hoe herkent u goede adviespunten? Hoe speelt u alert in op de behoeftes en belangen van de ondernemer? Hoe zorgt u voor een aantrekkelijke agenda voor de bespreking van een advies of rapportage? En op welke manier zorgt u ervoor dat uw klant uw adviezen begrijpt én accepteert?

Na afloop van deze training profiteert u zich optimaal als adviseur en zorgt u dat uw adviesgesprekken betaald advieswerk opleveren.

  • De agenda voor het jaarrekeninggesprek
  • Adviespunten signaleren en benutten
  • De juiste vragen stellen
  • Adviespunten ‘verkopen’
  • Benchmarkrapportages als hulpmiddel voor het adviesgesprek
  • Meer omzet uit bestaande klanten halen
  • Communiceren als adviseur

Locatie & Datum

Datum & tijd:
Dinsdag 20 november 2018 van 09:30 uur tot 17:00 uur.
Beschikbaar
Locatie: Postillion Hotel Utrecht Bunnik in Bunnik / routebeschrijving
Cursuscode: EOCU15025

Docent(en)

Eelco Cremer

Eelco Cremer is trainer/partner bij Sharewater, specialist in het vergroten van commerciële slagkracht bij professionele organisaties.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren