Thuis in uw branche

Assertief handelen voor secretaresses

Houd controle over uw eigen werk en vergroot uw invloed

Kom met meer zelfvertrouwen op voor uw mening, wensen en ideeën en vergroot daarmee uw impact binnen uw organisatie en richting klanten.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 485,00
Prijs niet-leden: € 595,00
Groepsgrootte: 12
PE-uren/punten:
Bestemd voor: Managementassistent, Officemanager, Secretaresse
Resultaat:

U staat steviger in uw schoenen, weet hoe u over komt en wat u wilt. U kunt uw grenzen bewaken en uw mening, wensen en gevoelens goed verwoorden, zowel bij collega’s als bij klanten.

Uw docent

Rieneke Batelaan

Rieneke Batelaan

Rieneke Batelaan is trainer/adviseur bij Spijkman training & organisatieadvies.

.

Inhoud

Kom met meer zelfvertrouwen op voor uw mening, wensen en ideeën en vergroot daarmee uw impact binnen uw organisatie en richting klanten.

Vindt u het lastig om in sommige situaties assertief en duidelijk voor uw mening of wensen uit te komen? Herkent u het gevoel dat u soms dichtklapt of met een mond vol tanden staat tijdens een intense discussie? Of krijgt u juist van anderen te horen dat u wel eens te fel uit de hoek kunt komen?

Assertiviteit is iets waar wij allemaal in meer of mindere mate tegenaan lopen. Iedereen gaat hier op een andere manier mee om. De één kiest voor een meer aanvallende houding zonder rekening te houden met de ander, terwijl de ander juist de relatie niet wil verstoren en zichzelf wegcijfert.

Als secretaresse binnen uw kantoor schakelt u continu tussen verschillende mensen. Tijdens deze training leert u uw rol effectiever vervullen.

  • Regie pakken op wat u wilt en wat belangrijk is
  • Grenzen: waar liggen ze en hoe bewaakt u ze?
  • Nee zeggen op een passende manier
  • Managen van verwachtingen
  • Wat straalt u uit en welke invloed hebt u hierop?
  • Meerdere ballen tegelijkertijd hoog houden
  • Meer controle en rust in uw werk

Deze cursus wordt in 2020 weer opnieuw gepland. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum of heeft u vragen? Neem dan contact op met Hidayet Bahadin hbahadin@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren