Thuis in uw branche

Branche expertgroep Horeca 2021

Voor adviseurs met een passie voor horeca

De ontwikkeling van branchekennis begint met het delen van data, kennis, trends, ontwikkelingen en casuïstiek over de branche. U doet (verdere) kennis op van de betreffende branche, maar brengt zelf ook ervaringen en vraagstukken uit de praktijk in. We vergaderen vier keer per jaar met de deelnemers én met experts uit het netwerk. De deelnemers beoordelen de groep als (zeer) goed

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 416,00
PE-uren/punten:
RB Algemeen 8
Leerdoelen:

Ik ben in staat om:

  • Belangrijkste adviesthema’s en vraagstukken in de branche te identificeren.
  • Branchekennis te ontwikkelen en verdiepen op basis van data, presentaties en casuïstiek.
  • Om unieke branchekennis te vertalen in toegevoegde waarde voor mijn klant.

Leonie Derksen

Leonie Derksen

Leonie Derksen is Kennismanager bij SRA.

Alle docenten

Inhoud

De ontwikkeling van branchekennis begint met het delen van data, kennis, trends, ontwikkelingen en casuïstiek over de branche. U doet (verdere) kennis op van de betreffende branche, maar brengt zelf ook ervaringen en vraagstukken uit de praktijk in. We vergaderen vier keer per jaar met de deelnemers én met experts uit het netwerk. De deelnemers beoordelen de groep als (zeer) goed. Met de individuele passie en betrokkenheid én de gebundelde klantenkennis van SRA-kantoren samen, ontstaat een schat aan kennis en informatie over de mkb-ondernemer en zijn omgeving. De focus ligt op hotels en restaurants.

  • Trends, ontwikkelingen en strategische thema’s in de branche
  • Data-analyse uit het BIZ-benchmarkplatform
  • Adviesonderwerpen en specifieke branchekennis
  • Interessant netwerk (deelnemers en stakeholders in de branche)


Het overleg staat uitsluitend open voor de adviseur met veel kennis van en ervaring in de horeca. Voor een maximaal rendement is het noodzakelijk dat de vaste deelnemers ervaringen en vraagstukken uit de praktijk inbrengen. Tevens wordt van de deelnemers een gedegen voorbereiding verwacht en uiteraard de aanwezigheid bij de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten starten altijd om 16.00 uur (einde: 18.00 uur) en zijn alleen toegankelijk voor leden van deze branche-expertgroep. Voordelen van een lidmaatschap zijn:

  • U doet (verdere) kennis op van de betreffende branche;
  • u bent verzekerd van deelname aan de vier expertbijeenkomsten;
  • u heeft invloed op de keuze van de thema's en de te behandelen stof;
  • u investeert totaal 8 PE-uren (RA/AA) en verdient 8 PE-punten (RB).*

* Ook in het kader van de nieuwe PE-regeling is het belangrijk om uw kennis/vakbekwaamheid op peil te houden. Het deelnemen aan deze Branche expertgroep past hierbij uitstekend (het aantal PE-uren hieraan besteed is een indicatie van de belasting).

Een (persoonsgebonden) jaarlidmaatschap kost voor het seizoen 2021 (vier bijeenkomsten) € 416,- oftewel € 104,- per bijeenkomst. De bijeenkomsten van de branche-expertgroepen worden doorgaans gehouden op het SRA-Kantoor in De Meern.

De bijeenkomsten voor het seizoen 2021 worden gehouden op:

  • 04 maart 2021 van 16.00-18.00 uur
  • 11 mei 2021 van 16.00-18.00 uur (online)
  • 16 september 2021 van 16.00-18.00 uur
  • 30 november 2021 van 16.00-18.00 uur 

De gewenste omvang van dit overlegorgaan is circa 12 á 15 deelnemers. Dus bent u geïnteresseerd, wees er dan snel bij. U kunt zich direct aanmelden via deze site.

Het overleg staat uitsluitend open voor de adviseur met veel kennis van en ervaring in de horecasector

Een (persoonsgebonden) jaarlidmaatschap kost voor 2021 € 416,- oftewel € 104,- per bijeenkomst.

De prijs van het lidmaatschap wordt bij latere inschrijving in het seizoen naar rato aangepast.

Locatie & Datum

Datum & tijd:
Beschikbaar
Locatie: SRA in Utrecht /routebeschrijving
Cursuscode: FVEX33413

Programma

4 maart 2021: Horeca in zwaar weer en de toepassing van de WHOA
Door Erik in 't Groen MSc RV; is actief als herstructureringsspecialist bij PwC en is voormalig Bijzonder beheer bankier. Bovendien is hij mede-auteur van het boek Zwaar Weer Ondernemen (www.zwaarweerondernemen.nl). 
Door Koos Beke MSc LLM; actief als herstructureringsspecialist bij PwC waar hij zich specifiek richt op de WHOA.
Locatie: online in de virtual classroom (16.00- 18.00 uur).

 

11 mei 2021: Actuele ontwikkelingen in de horecamarkt & financieringen in de horeca
Door John Kamphuis (https://www.hospitalitymakelaar.nl): actuele ontwikkelingen in de horecamarkt
Door Ard Dekker (Countus): financieringen in de horeca
Locatie: online in de virtual classroom (16.00- 18.00 uur)

 

16 september 2021: onderwerp volgt

Locatie: SRA De Meern (16.00- 18.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur met aansluitend borrel).

 

30 november 2021: onderwerp volgt

Locatie: SRA De Meern (16.00- 18.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur met aansluitend borrel).

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren