Thuis in uw branche

De succesvolle financieringsaanvraag II

Bancair krediet combineren met alternatieve financieringsvormen

Banken zijn onder druk van Basel lV terughoudend met financieringen. Bereid uw klant hierop voor en combineer bancaire financiering met alternatieve vormen.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 565,00
Prijs niet-leden: € 785,00
Groepsgrootte: 20
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 9
RB Algemeen 9
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder
Resultaat:

U combineert een bancaire financiering met één of meerdere financieringsvormen. U creëert de beste financieringsoplossing voor uw klant.

Uw docent

Jan Kist

Jan Kist

Jan Kist is zelfstandig adviseur en afkomstig uit het bankwezen.

Alle docenten

Inhoud

Banken zijn onder druk van Basel lV terughoudend met financieringen. Bereid uw klant hierop voor en combineer bancaire financiering met alternatieve vormen.

Welke vormen zijn interessant voor het mkb? Wat zijn de mogelijkheden van factoring, crowdfunding en borgstelling? Hoe pakt u een vastgoedfinanciering aan? Ook leert u hoe u met effectief werkkapitaalbeheer de slagingskans van een financieringsaanvraag kunt verhogen.

Pak uw rol als regisseur op en stel samen met uw klant een succesvolle (gestapelde) financieringsaanvraag op.  

  • Rol van de ECB, Basel 4 en de AFM
  • Werkkapitaalbeheer en financieren
  • Crowdfunding, factoring, borgstelling overheid
  • Informal investors, private equity
  • Financieren van vastgoed
  • Praktijkcases en checklist

Bijzonderheden

Deze cursus is een uitstekend vervolg op de cursus ‘De succesvolle financieringsaanvraag I’.

Locatie & Datum

Datum & tijd:
donderdag 28 november 2019 van 09:30 uur tot 20:30 uur
Beschikbaar
Locatie: Hotel Vianen in Vianen ut / routebeschrijving
Cursuscode: EOCU31016

Docent(en)

Jan Kist

Jan Kist

Jan Kist is zelfstandig adviseur en afkomstig uit het bankwezen.

Ludo Mennes

Drs. Ludo Mennes

Drs. Ludo Mennes is directeur van Rabobank Assen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren