Thuis in uw branche

E-learning Bedrijfswaardering in het mkb 2

Bepaal de economische waarde van een onderneming

Bedrijfsovernames zitten weer in de lift. Update nu uw kennis van bedrijfswaardering.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 149,00
Prijs niet-leden: € 179,00
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 3
RB Algemeen 3
Bestemd voor: Accountant in business, Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder
Resultaat:

U beschikt over actuele kennis van bedrijfswaardering en bent een waardevolle gesprekspartner bij overnamebesprekingen. 

Auteur

Drs. René Kruijt RA RV

Drs. René Kruijt RA RV is zelfstandig werkzaam als bedrijfswaardeerder.

Alle Auteurs

Inhoud

Bedrijfsovernames zitten weer in de lift. Update nu uw kennis van bedrijfswaardering.

Met deze E-Learning leert u het verschil tussen waarde en prijs. Ook doorziet u de prognoses bij waarderingen. Maar welke bedrijfseconomische, fiscale en juridische aspecten zijn nu echt van belang bij een waardering? De Discounted Cash Flow methode (DCF) speelt een grote rol in bedrijfswaardering.

Het accent in deze E-learning ligt op de praktische uitvoering en de presentatie van de resultaten!

  • Wat is het verschil tussen waarde en prijs?
  • De Discounted Cash Flow methode
  • De rol van prognoses bij waarderingen
  • Het effect van vermogensverhoudingen op de waarderingsuitkomsten
  • De bedrijfseconomische, fiscale en juridische aandachtspunten

Heeft u nog onvoldoende kennis van de basistechnieken van bedrijfswaardering? Adviseren wij u eerst de E-learning Bedrijfswaardering in het mkb 1 te volgen. 

Datum & tijd

Datum & tijd:
U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module
Beschikbaar
Cursuscode: ELEC12770

Auteur(s)

Drs. René Kruijt RA RV

Drs. René Kruijt RA RV is zelfstandig werkzaam als bedrijfswaardeerder.

Joy van der Veer

Joy Van der Veer MiF/RV

Joy van der Veer MiF/RV is Senior Lecturer aan de Executive Master of Business Valuation, Executive Master of Finance en de Controllers opleiding (TIAS).

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren