Thuis in uw branche

E-learning Onboarding

Vliegende start voor nieuwe medewerkers

De krapte op de arbeidsmarkt is groot en de werkdruk is hoog. Als u dan eindelijk een medewerker heeft gevonden is het nog een uitdaging om tussen de werkzaamheden door de nieuwe collega wegwijs te maken in de mkb-accountantspraktijk. De jonge accountancy- en fiscale professionals zijn vaak al bekend met de werkzaamheden en – als het goed is – ook op de hoogte van de voor hen geldende wet- en regelgeving. Toch is het fijn om alles nog even op een rijtje te hebben.

Flyer OnboardingExtra lastig is het als u er een ICT-er of HRM-er bijkrijgt. Of als er bijvoorbeeld een nieuwe collega bij officesupport komt werken. Zij zijn vaak nog helemaal niet bekend met de accountancybranche. Hoe handig zou het zijn als deze nieuwe collega zelf alvast van start kan gaan? In een praktische e-learning een goede introductie krijgt over wat de branche en het vak inhouden; zelf een eerste vliegende start kan maken? Dit scheelt u veel tijd.

Wat kunt u verwachten van de e-learning Onboarding?

In de korte e-learning module Onboarding laten we de verschillende aspecten van het werken op een accountantskantoor zien. Met name de werkzaamheden op het gebied van accountancy en fiscaal gebied komen aan bod omdat deze het grootste gedeelte van de werkzaamheden betreffen binnen het mkb-accountantskantoor.

De e-learning is opgebouwd uit korte tekstblokken (tevens als naslagwerk te downloaden), toegankelijke video’s waarop Jacco Dane AA een en ander toelicht, links naar verdiepende informatie én oefenvragen met feedback om te checken of alles duidelijk is. De e-learning duurt ongeveer 2 uur, dit is mede afhankelijk van de voorkennis. Is de hele e-learning doorlopen, ontvangt de deelnemer een certificaat.

Meer informatie en inschrijven e-learning Onboarding

Unieke opzet

  • OnboardingGeschikt voor iedere nieuwe medewerker binnen het mkbaccountantskantoor.
  • Eenvoudig door de module heen navigeren, voor extra informatie is het mogelijk de externe links te bestuderen of verder te verdiepen waar dat is aangegeven.
  • Al redelijk thuis in het accountancy gedeelte? Navigeer dan bijvoorbeeld direct verder naar het fiscale onderdeel en vice versa.

Tip! Er staan meerdere praktische vragen in de module. De deelnemer kan deze vragen ook bespreken met u of de andere nieuwe collega’s.

Barbara BerbenMeer informatie?

Wilt u de e-learning op maat voor uw kantoor door bijvoorbeeld een eigen video of vragen toe te voegen? Dat is mogelijk! Neem contact op met:

Barbara Berben
E
 bberben@sra.nl 
T 030 656 60 60