Thuis in uw branche

E-learning mogelijkheden

Visual E-learningUit onderzoek blijkt dat e-learning minstens zo effectief is als klassikaal leren. Tel dit op bij voordelen als kosten- en tijdbesparend én leren op een moment dat het u uitkomt: dan weet u waar winst te behalen is. Bekijk de mogelijkheden van e-learning bij SRA.

Klik op de afbeelding rechts om de visual op groot formaat te bekijken.

Visual E-learning

Op ieder moment van de dag uw (vaktechnische) kennis updaten? Dat kan met onze vaktechnisch getoetste en geaccrediteerde e-learning modules. Theorie, praktijkcases, oefenvragen, eindtoets en een syllabus vormen de ingrediënten van onze praktijkgerichte e-learning modules. De meer dan 35 verschillende titels worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,2.

Bekijk ons volledige aanbod E-learning modules


Visual E-learning

Bent u overtuigd van de voordelen van e-learning en wilt u hier structureel gebruik van maken? Een e-learning abonnement is dan een handige oplossing. U kunt kiezen uit een light (6 PE), medium (10 PE), Intense (15 PE) of all you can e-learn (onbeperkt).

Bekijk de persoonlijke abonnementen


Visual E-learning 

Heeft u bij het in kaart brengen van de opleidingswensen binnen uw kantoor ook de mogelijkheden van e-learning meegenomen? Wilt u meer e-learning in gaan zetten voor uw medewerkers? Met een e-learning kantorenabonnement  bewaakt u het overzicht, heeft u flexibiliteit en keuzevrijheid. De PE punten zijn namelijk vrij over de medewerkers van uw kantoor te verdelen!

Bekijk de mogelijkheden van het kantorenabonnement


Visual E-learning

Het blijkt dat kennis opgedaan in een cursus of een e-learning niet altijd op de langere termijn beklijft. Kennis ebt na enige tijd weg. Kantoren hebben steeds vaker behoefte aan doorlopende leer oplossingen. We merken dat er een transitie wordt doorgemaakt naar meer continuous learning. Hoe zorgt u er als organisatie voor dat de medewerkers op een bepaald onderwerp continu op een laagdrempelige en toegankelijke manier worden ‘bijgeschoold’?

Een onderwerp als Wwft is uiterst geschikt voor continuous learning? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kantoor? Laat het Barbara Berben weten via 030 656 60 60 of bberben@sra.nl


Visual E-learning

Heeft u specifieke opleidingswensen voor uw kantoor? We maken regelmatig in samenwerking met een kantoor een e-learning op maat. Voorbeelden van een dergelijke samenwerking/co-creatie:

  • SRA e-learning module wordt als basis gebruikt en uw kantoor voegt aansprekende praktijkcases toe. Door de herkenbaarheid neemt het leerrendement toe.
  • Een kennistoets waarbij we als basis vragen uit de toetsbibliotheek van SRA gebruiken en cases en toetsvragen van het kantoor. Zoals de samensteltoets.
  • Een e-learning op maat gemaakt in combinatie met een klassikale cursus (blended-learning). De deelnemers gaan tijdens de klassikale cursus van start met een gelijk kennisniveau waardoor direct een verdiepingsslag gemaakt kan worden tijdens de cursus. 

Barbara Berben

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kantoor?

Barbara Berben
E
 bberben@sra.nl 
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren