Thuis in uw branche

E-learning mogelijkheden

Visual E-learningUit onderzoek blijkt dat e-learning minstens zo effectief is als klassikaal leren. Tel dit op bij voordelen als kosten- en tijdbesparend én leren op een moment dat het u uitkomt: dan weet u waar winst te behalen is. Bekijk de mogelijkheden van e-learning bij SRA.

Klik op de afbeelding rechts om de visual op groot formaat te bekijken.

Visual E-learning

Leren waar een wanneer het u uitkomt. Thuis of op kantoor! Met de combinatie van theorie, praktijkcases, uitgebreide syllabus en oefenvragen vormen onze modules de ideale vaktechnische mix voor uw mkb-praktijk. Samen met de helder beschreven leerdoelen én uw leerresultaat kunt u het certificaat direct toevoegen aan uw PE portfolio. De meer dan 45 verschillende titels worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,2.  

Bekijk ons volledige aanbod


Visual E-learning 

Bent u overtuigd van de voordelen van e-learning en wilt u hier structureel gebruik van maken? Een e-learning abonnement is dan een handige oplossing. U kunt kiezen uit een light (3 e-learning modules), medium (5 e-learning modules), Intense (8 e-learning modules) of all you can e-learn (onbeperkt). Ons aanbod breiden we continu uit.

Bekijk de persoonlijke abonnementen


Visual E-learning 

E-learning is momenteel erg populair. Uw medewerkers kunnen hun kennis bijspijkeren op een voor hun geschikt moment. Het is goedkoop en het leerrendement (op kennisniveau) is hoog!

Is er op uw kantoor veel spreiding in de gekozen leerdoelen in de PE-portfolio's? Dan is e-learning een goed alternatief om op individueel niveau invulling te geven aan een leerdoel. Wilt u al uw medewerkers deze kans bieden? Met het e-learning kantorenabonnement heeft u dé oplossing in handen.

Bekijk de mogelijkheden van het kantorenabonnement


Visual E-learning 

Het blijkt dat kennis opgedaan in een cursus of een e-learning niet altijd op de langere termijn beklijft. Kennis ebt na enige tijd weg. Kantoren hebben steeds vaker behoefte aan doorlopende leeroplossingen. We merken dat er een transitie wordt doorgemaakt naar meer continuous learning. Een onderwerp als Wwft is uiterst geschikt voor continuous learning.

Hoe zorgt u er als organisatie voor dat de medewerkers op een bepaald onderwerp continu op een laagdrempelige en toegankelijke manier worden ‘bijgeschoold’?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kantoor of over kennistoetsen en (vaktechnische) pubquizzes? Laat het Barbara Berben weten via 030 656 60 60 of bberben@sra.nl


Visual E-learning 

Heeft u specifieke opleidingswensen voor uw kantoor? We maken regelmatig in samenwerking met een kantoor een e-learning, kennistoets of pubquiz op maat. Voorbeelden van een dergelijke samenwerking/co-creatie:

  • SRA e-learning module wordt als basis gebruikt en uw kantoor voegt aansprekende praktijkcases toe. Door de herkenbaarheid neemt het leerrendement toe.
  • Een kennistoets waarbij we als basis vragen uit de toetsbibliotheek van SRA gebruiken en cases en toetsvragen van het kantoor. Zoals de samensteltoets.
  • Een e-learning op maat gemaakt in combinatie met een klassikale cursus (blended-learning). De deelnemers gaan tijdens de klassikale cursus van start met een gelijk kennisniveau waardoor direct een verdiepingsslag gemaakt kan worden tijdens de cursus.

Barbara Berben

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kantoor? Ik praat graag met u verder.

Barbara Berben
E
 bberben@sra.nl 
T 030 656 60 60