Communicatie Adviesvaardigheden Hoe wordt u een Trusted Business Advisor? - Zoek een cursus - SRA
Thuis in uw branche
Corona proof

Hoe wordt u een Trusted Business Advisor?

Vergroot uw klantwaarde door proactief relatiebeheer

Als financial wilt u de sparringpartner zijn van uw klant. Een betere vertrouwensrelatie leidt automatisch tot meer omzet, zeker in het MKB! Hoe wordt u deze Trusted Business Advisor?

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 730,00
Prijs niet-leden: € 895,00
Groepsgrootte: 12
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 12
RB Algemeen 12
Bestemd voor: Accountant in business, Accountant vennoot/medewerker, Controleleider, Teamleider/Relatiebeheerder, Fiscalist vennoot/medewerker
Resultaat:

U kunt uw eigen organisatie en diensten onderscheidend en geloofwaardig positioneren en verkopen. U werkt aan loyaliteit en klantbinding. Hierdoor vergroot u de gemiddelde klantwaarde en verdiept u de relatie met uw klant.

Uw docent

Carole Beelen

Carole Beelen is trainer in communicatie-, management- en salesvaardigheden

.

Inhoud

Als financial wilt u de sparringpartner zijn van uw klant. Een betere vertrouwensrelatie leidt automatisch tot meer omzet, zeker in het MKB! Hoe wordt u deze Trusted Business Advisor?

Tijdens deze tweedaagse cursus werken we aan een (pro)actieve klantbenadering. Met praktische vaardigheden leert u zich gecontroleerd te verdiepen in de uitdagingen van de klant. Hoe goed kent u de business waarin uw klant opereert? Bent u op de hoogte van de ambities en pijnpunten van uw klant? En hoe neemt u de klant mee als vertrouwd adviseur?

Als financial wilt u het liefst op strategisch niveau meepraten met uw klanten, waardoor u meer grip hebt op het besluitvormingsproces van de klant. Tijdens de cursus diepen wij de hoogste status van vertrouwen uit; smart trust. Deze vorm is gebaseerd op argumenten en overtuigend bewijs. Een mogelijkheid om de echte Trusted Business Advisor te worden.

  • Denken vanuit de business van de klant
  • Klantanalyse maken met de MAP (Markt, Ambitie, Pijnpunten)
  • Gedifferentieerd verkopen bij MKB-klanten
  • Urgentie creëren en klant overtuigen van uw voorstel
  • Belemmerende gedachten ombuigen naar helpende gedachten
  • Omgaan met tegenwerpingen en ongevraagd advies geven

Locatie & Datum

Datum & tijd:
Donderdag 5 november 2020 van 09:30 uur tot 17:00 uur en dinsdag 8 december 2020 van 09:30 uur tot 17:00 uur
Beschikbaar
Locatie: Hotel Vianen in Vianen ut / routebeschrijving
Cursuscode: EOCU32210

Ervaringen van deelnemers

  • Geweldige alternatieve manier van lesgeven en veel elementen die toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Er wordt extra aandacht gegeven aan bepaalde voorkeur onderwerpen vanuit de groep, zoals afsluittechnieken.
  • Goede training waarbij de docente een prettige rol vervult door je als accountant te prikkelen om op een actieve wijze bezig te zijn. Een cursus waar je in de praktijk echt iets aan hebt.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren