Thuis in uw branche

Algemene informatie SRA leerroutes

Haal het beste uit uzelf, uw carrière en kantoor

Zet stappen in uw professionele ontwikkeling met de SRA leerroutes. Waarom een leerroute? Met een goede leerroute vergroot u de kans op het behalen van uw leerdoelen en zet u stappen in uw professionele ontwikkeling.

Daarbij kunnen leerroutes bijdragen aan de verhoging van de kwaliteit, verdieping en/of verbreding van de expertise binnen uw kantoor. Een leerroute volgt u om bepaalde leerdoelen te behalen. Dit zijn leerdoelen die u zelf hebt geformuleerd, of leerdoelen die uw kantoor (gedeeltelijk) voor u heeft bepaald.

Wat is een leerroute?

Een leerroute bestaat uit één of meerdere stappen, om de leerdoelen te behalen. Een stap hoeft niet per se te leiden naar een volgend niveau, maar kan ook ter verbreding van een onderwerp dienen, bijvoorbeeld als u meer wilt weten over het onderwerp waar u al mee bezig was. Een goede leerroute vergroot dus de kans op het behalen van uw leerdoelen ten opzichte van het volgen van losse cursussen, trainingen of masterclasses.

SRA-leerroutes

De SRA-leerroutes bestaan uit suggesties om basiskennis te actualiseren of op te frissen uw huidige kennis te verdiepen of om u te specialiseren in specifieke onderwerpen. Start op het niveau dat bij u past en bouw uw eigen leerroute aan de hand van de suggesties op dat niveau. Op deze manier kunt het beste uit uzelf, uw carrière en uw kantoor halen. Veel plezier met bouwen!

Contact

Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact op met:

Ruth Polman

Ruth Polman
Projectmanager
E rpolman@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren