Thuis in uw branche
Corona proof

Practice Management – Meer dan crm en uren

Hoe u werkt maakt van digitalisering

Is practice management meer dan alleen CRM en een uren-administratie? Zo gesteld, zullen de meeste kantoren deze vraag met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. Maar wat omvat practice management precies? Is dit een integratie met e-mail, elektronische workflow, document management of toch meer? En, welke meerwaarde levert dit dan op voor het kantoor?

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 159,00
Prijs niet-leden: € 199,00
Groepsgrootte: 25
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 2
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder, IT-manager, Officemanager, Kantoormanager, Compliance officer
Resultaat:

U weet welke oplossingen beschikbaar zijn in de markt, hoe deze op elkaar ingrijpen en op welke wijze u deze direct kunt inzetten binnen uw kantoor.

Spreker

Webinar

Vragen? Neem contact op met educatie@sra.nl.

Alle docenten

Inhoud

Practice management is veelomvattend. Het vertoont op een aantal punten weliswaar dezelfde kenmerken als ERP-software maar is zeker niet hetzelfde. Een belangrijk verschil is dat practice management betrekking heeft op de aandachtsgebieden binnen het kantoor die niet tot het primaire proces van de accountant behoren. Ook PSA-software heeft kenmerken van practice management in zich, maar is niet hetzelfde. 

Maar wat omvat practice management precies? Wat kan / moet ik er mee? Hoe ziet de markt er uit; wie zijn de spelers van nu en morgen? Welke ontwikkelingen zijn en hoe kan ik hier mijn voordeel mee doen? Dit zijn enkele van de vragen waar we in deze bijeenkomst bij stil staan.

Kijkend naar de mogelijkheden van practice management is het aanbod groot. Om nog maar te zwijgen van de mogelijke combinaties. Wij geven u inzicht in de verschillende mogelijkheden die u heeft. Wie zijn de (nieuwe) spelers in de markt? Wat zijn factoren waar u rekening mee moet houden bij het maken van een keuze? Aan de hand van praktijkvoorbeelden bespreken wij bovenstaande vragen en veelvoorkomende valkuilen.

  • De markt: overzicht van beschikbare oplossingen
  • Kans en bedreigingen: voor- en nadelen van verschillende oplossingen
  • Stappenplan om aan de slag te gaan.
  • Succes- en faalfactoren
  • Trends en ontwikkelingen

Locatie & Datum

Datum & tijd:
Vrijdag 28 augustus van 09:30 - 12:00 uur
Beschikbaar
Locatie: Virtual classroom in Utrecht / routebeschrijving
Cursuscode: AICT32981

Programma

Deze Virtual classroom wordt gehouden op:

Dinsadg 28 juli as. van 14:30 - 17:00 uur

Vrijdag 28 augustus as. van 09:30 - 12:00 uur

Docent(en)

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot is Informatiemanager bij SRA.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren