Thuis in uw branche

SRA QuickScan: voldoet uw verplichte PE-beleid?

Waar staat uw kantoor rondom opleiden en ontwikkelen?

Quickscan

De nieuwe NVPE en de krapte op de arbeidsmarkt vragen extra aandacht voor uw opleidings- en ontwikkelingsbeleid. De nieuwe NVPE legt de PE-verantwoordelijkheid ook neer bij het kantoor.

Het nieuwe procestoezicht toetst of uw kantoor voldoende doet aan het opzetten en uitvoeren van uw PE-beleid. Ook is voor veel kantoren het behouden, ontwikkelen én binnenhalen van personeel in deze tijd aandachtspunt nummer 1, waardoor opleiden en ontwikkelen dubbel in de spotlights staat!

De QuickScan geeft antwoorden

Heeft u het beleid en de processen rondom leren en presteren al goed ingericht? Heeft u dit voldoende onderbouwd? En in hoeverre draagt het leren écht bij aan de vakbekwaamheid van uw mensen en de kwaliteit van uw kantoor? Met de SRA QuickScan krijgt u antwoord op deze vragen.

Wilt u met een externe blik weten hoe uw kantoor ervoor staat? En vooral waar ruimte voor ontwikkeling zit om het procestoezicht goed te doorstaan? In een rapportage en adviesgesprek scoren wij uw kantoor op gebieden zoals beleid, processen en uitvoering. Ook krijgt u direct adviezen aangereikt voor verdere professionalisering! Zet de eerste stap en meld u nu aan.

Werkwijze Scan

De SRA Quickscan in ontwikkeld om SRA-kantoren verder te brengen in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. In 4 stappen werken wij naar een rapportage toe die u kunt gebruiken voor verdere professionalisering.

  1. Online intakegesprek waarbij o.a. relevante informatie en documentatie worden opgevraagd en besproken;
  2. SRA scant de aangeboden documentatie en informatie op basis van diverse toetsingselementen en praktijkreferenties;
  3. U ontvangt een persoonlijke terugkoppeling van de resultaten in een online gesprek;
  4. Ook krijgt u een kantoorspecifiek advies met belangrijkste aandachts- en actiepunten op het vlak van leren en ontwikkelen.

Voor wie?

  • Verantwoordelijke voor opleidingen
  • HR-medewerker
  • Compliance officer

Kosten

  • € 495 per kantoor (inclusief 2 online sessies) 

Aanvragen

Wilt u ook weten of uw kantoor compliant is en/of waar ruimte voor ontwikkeling zit? Doe dan onze SRA QuickScan. Na aanmelding nemen we telefonisch contact met u op om het startmoment en de doorlooptijd gezamenlijk te bepalen. 

QuickScan aanvragen

Contact

Heeft u nog vragen over de SRA QuickScan? Neem dan contact op met Marjon Groten:

Marjon Groten

Marjon Groten
Manager Incompany
E mgroten@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren