Thuis in uw branche

SRA-Docentenbijeenkomst 2022

Verrijk je cursus met interactieve en inspirerende werkvormen

Stel je eens voor dat je interactiever lesgeeft, waardoor je zelf veel meer energie en plezier haalt uit je eigen cursussen en de deelnemers ook nog eens meer gaan leren?

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 0,00
PE-uren/punten:

Uw docent

Hidayet Bahadin

Hidayet Bahadin

Hidayet Bahadin is vaardigheidstrainer bij SRA en DISC-gecertificeerd.

.

Inhoud

Stel je eens voor dat je interactiever lesgeeft, waardoor je zelf veel meer energie en plezier haalt uit je eigen cursussen en de deelnemers ook nog eens meer gaan leren?

Voor de gemiddelde docent klinkt dit als muziek in de oren. Toch leggen we veelal de focus op de inhoud, terwijl de manier waarop we de inhoud presenteren een grote impact heeft op het leerrendement van deelnemers.

Vanuit SRA zijn wij continu bezig om de kwaliteit van onze cursussen te verbeteren. Daarom willen we SRA-docenten de kans bieden om verschillende interactieve werkvormen te verkennen. En vooral de vraag te beantwoorden: wat kan ik ermee in mijn eigen cursus?

Je gaat op deze middag aan de slag met je eigen cursus of training, waarbij je samen met andere docenten (zowel vaktechnische als vaardigheidsdocenten) kijkt hoe jij je cursus nog inspirerender kunt neerzetten, waarbij het leerrendement voor de cursist centraal staat. We eindigen de dag met een borrel. Een mooi moment om na een lange ‘online periode’ weer een keer bij te praten met vakcollega’s.

13:15 uur Ontvangst
13:30 uur Update: SRA Opleiding & Ontwikkeling

  • Ontwikkelingen SRA
  • Wat zijn de trends in opleidingsland?
  • De nieuwe NVPE bij kantoren

13:45 uur Interactief leren

  • De kracht van interactief leren
  • Interactieve werkvormen toepassen
  • Vergroten van het leerrendement van deelnemers

14:15 uur Aan de slag met je eigen cursus

Hoe pas je de inspirerende werkvormen toe in je eigen cursus? Kan alles wel en waar loop je tegen aan om het doel te bereiken? Vaak is de oplossing makkelijker dan gedacht, hiermee gaan we in kleine groepjes aan de slag..

15:45 uur Delen = vermenigvuldigen
De groepen delen de vernieuwde werkvormen die ze hebben bedacht met anderen. Wat haal je daar nog uit voor je eigen cursus?


16:30 uur Borrel met collega-docenten/trainers en SRA-O&O
We sluiten de inspirerende dag af met een borrel

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren