Thuis in uw branche

Impact nieuwe maatregelen op cursussen SRA

Laptop

SRA-bijeenkomsten en trainingen die tot 17:00 uur plaatsvinden kunnen doorgaan binnen de nieuwe maatregelen. SRA-(kring)bijeenkomsten en trainingen die niet fysiek kunnen plaatsvinden worden omgezet naar online of verplaatst naar een later moment. U ontvangt tijdig een persoonlijk bericht of de cursus doorgaat. En zo ja, in welke vorm. 

  • SRA hanteert voor alle klassikale bijeenkomsten de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM.
  • Houdt u zich aan de basismaatregelen: regelmatig handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog en geen handen schudden.
  • Alle externe cursus accommodaties zijn verplicht bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of herstelbewijs) te controleren door middel van een QR-code in de coronacheck app samen met het identiteitsbewijs. Hiermee voldoen de accommodaties aan alle maatregelen voor een veilige cursusomgeving.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij binnenkomst, vertrek én in openbare ruimten bij alle cursusaccommodaties. Zorg dat u altijd een mondkapje bij de hand heeft.

Een actueel overzicht van alle online-bijeenkomsten bekijken? Ga dan naar onze pagina Virtual Classrooms. Bekijk ook ons aanbod e-learnings.

Heeft u vragen, neem gerust telefonisch contact op met SRA via 030 656 60 60.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren