Thuis in uw branche

Verplicht PE-onderwerp 2021: Continuïteit

In 2021 is door de NBA voor alle accountants (m.u.v. de overheidsaccountants) het onderwerp Continuïteit verplicht gesteld. Continuïteit vormt een maatschappelijk actueel en toekomstbestendig thema dat voor bijna alle accountants relevant is.

Samenstel- en adviespraktijk

Er ligt voor de samenstel- en adviespraktijk weinig relevante regelgeving ten grondslag aan het thema Continuïteit. Voor deze accountants geldt dan ook de verplichting om in hun PE-portfolio 2021 voor minimaal 4 uur aandacht te besteden aan het ‘PE-thema’ Continuïteit.

Bekijk de mogelijkheden

Inhaaltermijn verplicht thema Continuïteit

De NBA heeft SRA geïnformeerd over de inhaalmogelijkheid omtrent het verplichte onderwerp Continuïteit in 2021. Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn (geweest) om de verplichte cursus Continuïteit te volgen, dan krijgt u alsnog de mogelijkheid deze in de eerste drie maanden van 2022 te volgen. Bekijk op onze website de planning voor 2022.

Verplichte PE Continuïteit

Gemengde praktijk

Bent u werkzaam in de gemengde praktijk? Dan volgt u óf de verplichte cursus óf het verplichte thema. Daarbij ligt het voor de hand om te kiezen voor de verplichte cursus. Ook als u in de loop van het jaar van functie verandert, volstaat het als u het verplichte onderwerp volgt conform een van uw functies.

Flyer Continuïteit

Flyer Continuïteit
Alle info op een rij

Incompany

Marjon GrotenEen incompanycursus is al interessant vanaf 6 deelnemers. Vraag een offerte aan via incompany@sra.nl of bel Marjon Groten via 030 656 60 60.

Contact

Marjolein van der PoelHeeft u vragen over uw eigen invulling of situatie? Neem dan contact op met Marjolein van der Poel via 030 656 60 60 of mvdpoel@sra.nl.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren