Controlepraktijk - Toepassen en analyseren

U bent werkzaam in de controlepraktijk en u beschikt over ruime kennis over duurzaamheidsinformatie en wilt deze kennis toepassen bij uw klanten. Met onze duurzaamheidscursussen voldoet u aan de PE-verplichting 2023/2024. Onderstaande cursussen sluiten aan bij uw leerdoelen en praktijk.

Driedaagse praktijksessies: Werken aan duurzaamheid in het mkb

Wilt u weten hoe u uw mkb-klanten ondersteunt die zich willen onderscheiden op duurzaamheid? Schrijf u nu in voor de praktijksessies ‘Werken aan duurzaamheid’!

  • AA/RA/RC: 18

Naar de cursus

(CSRD) Controle van duurzaamheidsverslagen in het mkb

Valt uw mkb-controleklant onder de aankomende CSRD richtlijnen? En wordt uw klant verplicht om over hun ESG-prestaties te rapporteren in hun jaarverslag? Schrijf u nu in!

  • AA/RA/RC: 6

Naar de cursus

Het Duurzaamheidsverslag in het mkb

Duurzaamheid wordt ook in het mkb een must! Ga daarom nu al aan de slag met de voorbereidingen van duurzaamheidsrapportages en creëer nieuwe kansen voor uw kantoor.

  • AA/RA/RC: 6
  • RB Algemeen: 6

Naar de cursus

Kring Duurzaam ondernemen 2023

De accountant is niet alleen ‘trusted partner’ van de mkb-ondernemer, maar heeft ook een belangrijke rol als het gaat om verslaglegging. Advisering op het gebied van duurzaamheid is bovendien een grote kans. Niet alleen omdat advisering steeds belangrijker wordt voor het businessmodel van accountantskantoren, maar ook omdat er een belangrijk verband is met financieel, strategisch, fiscaal en subsidieadvies gerelateerd aan duurzaamheid.

AA/RA/RC: 10
RB Algemeen: 10

Naar de kring

Contact

Neem voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen over het verplicht PE-onderwerp 2023/2024 'Duurzaamheid' contact op met:

Chantal de Klein

Chantal de Klein
Projectmanager Opleiding & Ontwikkeling
E cdeklein@sra.nl 
T 030 656 60 60