Thuis in uw branche

Workshop: Stel uw PE-portfolio 2021 samen

Ga direct aan de slag met de nieuwe PE-regeling!

De PE-regeling verandert voor accountants. Wat wordt er van u verwacht vanaf 2021? Tijdens deze workshop krijgt u de antwoorden en gaat u direct aan de slag in de PE-tool (MyPE) met uw nieuwe PE-portfolio. Profiteer nu: Workshop inclusief een gratis jaarlicentie MyPE!

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 360,00
Prijs niet-leden: € 470,00
Groepsgrootte: 25
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 4
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder, Controleleider
Leerdoelen:

U bent ruim voor de deadline van 31 maart 2021 klaar met de eerste 3 stappen van uw PE-portfolio 2021 ingevuld en weet wat er verder van u verwacht wordt.

Virtual classroom

Webinar

Vragen? Neem contact op met educatie@sra.nl.

.

Inhoud

De PE-regeling verandert voor accountants. Hoe vult uw portfolio volgens de nieuwe eisen van de NBA? Tijdens deze workshop krijgt u de antwoorden en gaat u direct aan de slag.

Vanaf 2021 staat uw persoonlijk portfolio centraal. Jaarlijks vult u in 5 stappen uw portfolio in. Dat klinkt simpel, maar levert veel vragen op. Waar moet de inhoud aan voldoen? Hoe stelt u voldoende specifiek uw leerdoelen op? Hoe kiest u gericht uw leeractiviteiten? Welk bewijsmateriaal neemt u op in het portfolio? Of wanneer doet u voldoende aan reflectie?

Tijdens deze workshop krijgt u antwoord op al uw vragen. Én u gaat direct aan de slag met het vullen van de eerste stappen binnen uw eigen portfolio voor 2021 in de nieuwe SRA PE-tool (jaarabonnement bij deze workshop inbegrepen). Driedubbel voordeel dus: u weet alles over de nieuwe PE, heeft de beschikking over de PE-tool én u heeft meteen de eerste stappen gezet met uw eigen portfolio 2021.

  • Eisen aan uw PE-portfolio
  • Omschrijven van werkzaamheden
  • Valkuilen bij leerdoelen: hoe maakt u úw leerdoelen concreet genoeg?
  • Koppelen van gerichte leeractiviteiten: wat kan en mag?
  • Hoe reflecteert u voldoende op uw leerresultaat?
  • Toezicht op PE-portfolio’s (NVPE)
  • Direct aan de slag met uw eigen portfolio

Profiteer nu van deze aanbieding: workshop inclusief gratis jaarlicentie PE-tool (MyPE)

Een jaarabonnement op de nieuwe SRA PE-tool zit bij de prijs inbegrepen! Deze PE-tool wordt tijdens de workshop gebruikt om direct de eerste stappen van uw PE-portfolio voor 2021 te vullen. Heeft uw kantoor de PE-tool al aangeschaft, neem dan even contact met ons op (educatie@sra.nl).

U dient uw laptop mee te nemen naar de bijeenkomst.

Docent(en)

Drs. Jurroen Cluitmans

drs. Jurroen Cluitmans is trainer/consultant bij FullFinance.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren