Thuis in uw branche
Advieskompas

Het Coronakompas

De online checklist voor uw klant

De ondernemer krijgt nu veel op zijn bordje. Welke steunmaatregelen moet hij aanvragen? Is er extra financiering nodig? Hoe richt hij zijn bedrijf coronaproof in? Zijn de thuiswerkplekken in orde? Moet hij voor zichzelf als dga nog zaken regelen? Met het Coronakompas loopt hij 10 belangrijke thema’s voor zijn onderneming na.

De praktische online checklist geeft de ondernemer snel inzicht in de situatie van zijn onderneming. Hij ontvangt direct een rapportage waarin wordt aangegeven op welke onderdelen hij de zaken goed geregeld heeft en waar nog mogelijke knelpunten zitten.

Coronakompas figuur
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Adviesgesprek

Voor u als adviseur bieden de uitkomsten van de Coronakompas een mooi uitgangspunt voor een adviesgesprek. U krijgt namelijk als persoonlijk adviseur en initiatiefnemer ook alle uitkomsten van uw klant te zien. U ziet welke onderdelen nog de aandacht verdienen.

Hoe werkt het Coronakompas?

U vraagt als SRA-lid het Coronakompas aan voor uw kantoor. U ontvangt dan van ons inloggegevens voor het Coronakompas en een link naar de online omgeving. Hiermee kunt u zelf de vragenlijst invullen, maar ook uw klant uitnodigen om de vragenlijst in te vullen. Dit is vaak de eigenaar of directeur, maar u kunt ook bijvoorbeeld de CEO/financieel verantwoordelijke en de HR-adviseur van het bedrijf daarvoor uitnodigen. U als adviseur krijgt alle antwoorden binnen, de respondenten alleen die van zichzelf. Hierdoor heeft u een goed beeld van hoe de verschillende onderdelen binnen het bedrijf functioneren in coronatijd.

Gratis en exclusief voor SRA-leden!

Meld u hier aan

Het Coronakompas is onderdeel van het SRA-Advieskompas.

Meer informatie

Amida-Elmoudni

Amida Elmoudni
Productmanager
E aelmoudni@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren