Thuis in uw branche

Make Marketing Magic

Vanuit de kantoren is er behoefte aan extra sturing op het gebied van Marketing en Communicatie. SRA werkt samen met Make Marketing Magic (MMM), een marketingpartij die u hierbij kan ondersteunen.

In de snel veranderende wereld van de accountancy legt MMM graag samen met u het fundament voor de toekomst. MMM zorgt ervoor dat uw verkoopkansen inzichtelijk worden en stelt u zo in staat om uw kantoor te verkopen en te groeien.

Radar-marketing

Hoe zorgt u ervoor dat uw potentiële klant kiest voor u en niet voor een ander? Dit doet u door het hele jaar met relevante informatie op de radar te zijn. Laat zien dat u bestaat, wat u doet en waarom. Een goede jaarrekening maken ze allemaal. Door top-of-mind te zijn, vergroot u de kans dat uw potentiële klanten voor u kiest en niet voor de concurrent. 

events MMMWat kan MMM voor u betekenen?

  • Met de artikelen uit de SRA-Nieuwsbank maakt MMM gepersonaliseerde nieuwsbrieven voor uw kantoor.
  • U krijgt een eigen tekstschrijver die, naast de digitale nieuwsbrief, content schrijft naar aanleiding van interviews. Uw tekstschrijver maakt blogs, websiteteksten, whitepapers, klantverhalen en een propositie.
  • Uw nieuwsbrieven en blogs versturen naar uw contactpersonen, op de website en LinkedIn bedrijfspagina plaatsen. Ook sturen zij de keyplayers binnen uw kantoor een social media reminder. De keyplayers kunnen dan de content delen via hun persoonlijke social media kanalen.
  • Het bereik vergroten door de inzet van online advertenties. Denk hierbij aan Google Adwords & Display, Facebook, LinkedIn en Advertising & Retargeting. Zij adviseren u over de inzet hiervan en doen ook de afhandeling.
  • Door via verschillende online kanalen content te delen, genereren zij reacties bij uw doelgroep in de vorm van clicks, views of direct contact. Deze reacties worden gemeten en vertaald naar uw persoonlijke dashboard. Dit dashboard geeft concrete informatie over verkoopkansen en welke bedrijven er geïnteresseerd zijn.
  • Maandelijks wordt u gebeld door uw marketing coach. Op basis van de data in het dashboard adviseert uw marketing coach u in de te nemen stappen. 

Interesse?

Graag ontmoet MMM u tijdens één van de gratis masterclasses storytelling, social selling of sales. Na afloop bespreken zij graag wat ze voor u kunnen betekenen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren