Thuis in uw branche

Exact Audition

SRA heeft koppelingen ontwikkeld met de diverse samenstelsoftwarepakketten, waaronder Exact Audition. Door deze te activeren, kunt u de jaarrekeningen van uw klanten – geanonimiseerd – delen met SRA. Een uitgebreide uitleg over data delen via Exact Audition is te vinden op deze pagina.

Activatie uitgelegd in stappen

Waar en hoe wordt de koppeling geactiveerd?

  1. Log in als kantoorbeheerder in Exact Audition. Hiervoor heeft vaak de betreffende systeembeheerder de juiste rechten.
  2. Ga naar Bestand |Instellingen. Een van de verschenen tabbladen heet ‘kantoor’, zie screenshot.
  3. SRA zal een uniek kantoorplatformnummer verstrekken die hier ingevuld kan worden.
  4. Open daarna het Server.txt bestand. Het Server.txt staat in de map … \Audition\Misc. Open dit bestand met Kladblok of een ander tekstverwerkingsprogramma.
  5. Hierin voegt u de regel toe: UseAutoSraBenchmark=Y

Koppeling afgerond. De koppeling zal vervolgens kort getest worden met een SRA-medewerker.

Wat merken mijn medewerkers hiervan?

De jaarrekening kan op elk gewenst moment eenvoudig gedeeld worden met SRA. Hiervoor dient de medewerker 2 clicks te geven:

  1. De jaarrekening wordt in de definitieve fase gedeeld met SRA. Zodra de jaarrekening de status definitief toebedeeld krijgt door de medewerker, zal automatisch een melding verschijnen, zie screenshot.
  2. De medewerker hoeft alleen op Verzenden en onderaan op Akkoord te klikken.

Koppeling Exact Online

SRA is in gesprek met Exact Audition over de cloud koppelmogelijkheden met de SRA-database. Er is nu nog geen koppeling. Bij ontwikkelingen updaten wij deze pagina en houden wij u op de hoogte via de SRA-Nieuwsbrief.