Thuis in uw branche

Visma | Visionplanner & Visionplanner Compilation

SRA heeft koppelingen ontwikkeld met de diverse samenstelsoftwarepakketten, waaronder Visma | Visionplanner & Visionplanner Compilation. Door deze te activeren, kunt u de jaarrekeningen van uw klanten – geanonimiseerd – delen met SRA. Een uitgebreide uitleg over data delen via Visma | Visionplanner & Visionplanner Compilation is te vinden op deze pagina.

Activatie uitgelegd in stappen

Waar en hoe wordt de koppeling geactiveerd?

  1. Open Visionplanner en log in met beheerdersrechten voor de partneromgeving. Klik op het icoontje voor Beheer partner, zie screenshot.
  2. Selecteer de tab Externe koppelingen en klik op het linkje Benchmark koppeling toevoegen, zie screenshot.
  3. Selecteer de koppeling Branche in Zicht (SRA). Een SRA-medewerker zal u een unieke API token verstrekken die hier moet worden ingevuld. Klik vervolgens op Verbinding testen, zie screenshot.
  4. Als het vinkje voor automatisch genereren en verzenden aan staat, worden de jaarrekeningen automatisch gedeeld met SRA. Dit gebeurt telkens wanneer de medewerker akkoord geeft bij de jaarrekening in Visionplanner.
  5. Klik op Opslaan en Sluiten.

Koppeling afgerond. De koppeling zal vervolgens kort getest worden met een SRA-medewerker.

Wat merken mijn medewerkers hiervan?

De jaarrekening wordt bij de status akkoord gedeeld met SRA. Dit gebeurt automatisch, waarbij er geen (extra) handeling of tijd nodig is vanuit medewerkers. De medewerker ziet bij het tabje Exports de datum en tijd van verzending naar SRA, zie screenshot.

Koppeling Visionplanner | Compilation

SRA is in gesprek met Visionplanner | Compilation over de cloud koppelmogelijkheden met de SRA-database. Er is nu nog geen koppeling. Bij ontwikkelingen updaten wij deze pagina en houden wij u op de hoogte via de SRA-Nieuwsbrief.