Thuis in uw branche

Welke oplossing biedt RiskRhino?

Gratis ANBI portal

RiskRhino, Nederlandse leverancier van Governance, Risk management & Compliance software heeft besloten om aan alle ANBI's van Nederland gratis een ANBI portal beschikbaar te stellen. De gedachte hierachter is dat de overheid de ANBI's op kosten jaagt door hen verplicht te stellen een website op te zetten om daarop jaarlijks hun gegevens te publiceren.

De geschatte kosten per ANBI liggen tussen de 40  en 100 euro per jaar. Uitgaande van 35.000 ANBI's in Nederland is dat jaarlijks een bedrag van tussen 1.400.000 en 3.500.000 euro dat niet aan goede doelen besteed zal worden. Dat kan beter!

Tim Willems van RiskRhino: ''Per goed doel lijkt 40 tot 100 euro per jaar natuurlijk niet veel, maar omdat het zo breed verplicht wordt gesteld, loopt er toch nog een aardig bedrag weg. Daarnaast kost het de doelen tijd om het uit te zoeken en op te zetten, dat willen we voorkomen. Iedereen moet zich focussen op datgene waarin hij goed is. Zo zijn wij goed in het leveren van GRC (Governance, Risk management & Compliance) software en zijn ANBI's goed in het ondersteunen van het algemeen nut.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons daadwerkelijk iets toevoegen en dit is een kans om iets te geven waar we toevallig ook nog eens goed in zijn, een compliance oplossing voor ANBI's.''


Contact

Behoefte aan persoonlijk overleg? Bel of mail ons!

<< Terug naar inhoudsopgave                                                                                        << Vorige - Volgende >>

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren