Thuis in uw branche

Informatiesessie Trakstar & SRA-Loopbaanmodel

Laptop

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt is het lastiger dan ooit om mensen te vinden die helemaal voldoen aan de eisen- en wensen voor die ene schaarse functie. Het wordt daardoor steeds moeilijker om talenten te vinden die je nodig hebt in je organisatie.

Nog meer noodzaak om te kiezen voor het behouden van goede medewerkers! Maar hoe doe je dat dan? Hoe haal je het meeste uit het Human Capital van de organisatie? Hoe stuur je ze aan? Hoe geven we Performance Management nieuwe impulsen zodat medewerkers meer betrokken zijn? Hoe voorkom ik verloop? Wat werkt er wel en wat werkt er niet?

Dit en meer komt aan bod in de presentatie van Dries Vinke van Trakstar. SRA zal je ook meenemen in de nut en noodzaak van een functionerings- en beoordelingssysteem die je kan helpen en ondersteunen bij het behouden van je medewerkers.

Trakstar

Trakstar helpt jou om de medewerkers te motiveren en te behouden! Verbind de persoonlijke en de organisatie doelstellingen met elkaar. Je ziet direct waar het goed gaat en waar verbeteringen nodig zijn. Geen prestatie beheersoftware is flexibeler of beter aanpasbaar dan Trakstar.

SRA-Loopbaanmodel

Een goed instrument om dit proces te ondersteunen is het SRA-Loopbaanmodel: een integraal HRM-model dat SRA-HRM specifiek ontwikkeld heeft voor de SRA-kantoren.

Het model bestaat onder andere uit:

  • functiebeschrijvingen
  • beoordelingsprofielen
  • gespreksformulieren

Resultaat

Raak geïnspireerd en maak kennis met Trakstar en het SRA-Loopbaanmodel.

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

  • Directeuren
  • Vennoten
  • Leidinggevenden
  • HR-managers
Datum:  27 oktober 2020
Tijd: 15.00 - 16.30 uur
Online: via Zoom
Docent: Dries Vinke (Trakstar) en Theo Reuters (SRA)
Kosten: Gratis

Aanmelden

Contact

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met:

Linda van Dijk 

Linda van Dijk
HR Adviseur
E lvandijk@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren