IT-dienstverlening

Breed aanbod aan tools, advies, consultancy en onderzoek

AVG-compliant zijn, uw cybersecurity op orde hebben, up to date zijn betreft uw automatisering, over de meest geschikte IT-systemen beschikken. En daarbij ook nog grip hebben op uw IT-kosten.

Dat alles vereist nogal wat van u als vennoot, compliance officer, IT-medewerker en/of data-analist. Vereisten vanuit wet- en regelgeving volgen elkaar razendsnel op. Vernieuwing in automatisering is een continu proces.

Praktische tools, informatie en onderzoek

SRA kent als geen ander het klappen van de zweep voor het mkb-accountskantoor en weten daarom waar uw pijnpunten zitten. We helpen u met tools, informatie en onderzoek zoals de AVG-quickscan, de Cybersecuritycheck, offertescreening en het IT-kostenonderzoek.

Maatwerk en consultancy

Maar ook met maatwerk, zo actiegericht mogelijk. Wij komen graag persoonlijk langs om uw systemen met u samen door te lichten en uw problemen en vragen te analyseren. We stellen een actielijst op met verbeterpunten en adviseren u hoe deze op te pakken.

We weten uit ervaring dat het prettig is om soms met een (externe) expert te sparren. Daarvoor kunt u ons inschakelen. Onze unieke kennis van de branche is daarbij zeer waardevol.

Indien gewenst kunnen wij uw organisatie en/of uw medewerkers bij noodzakelijke verandertrajecten informeren en begeleiden.

Contact

Tony van Oorschot 

Tony van Oorschot
Informatiemanager
E tvanoorschot@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren