Thuis in uw branche

Propositie voor SRA-leden

IRM360 B.V., de maker van de CyberManager P/ISMS en IT Risk Control BV, een CyberManager implementatie partner, hebben maatregelenset ontwikkeld die als template direct bruikbaar is voor uw eigen praktijk.

U kiest zelf de route en snelheid en die passen bij uw organisatie en doelen. Bijvoorbeeld met de maatregelen voor de AFM richtlijnen voor informatiebeveiliging. Wilt u een stap verder dan kunt u op elk  moment uitbreiden naar ISO27001, deels of geheel, bijvoorbeeld voor certificering. 

Stappenplan

1. Een route te kiezen: AFM richtlijnen voor informatiebeveiliging en/of ISO 27001

U start met CyberManager met de juiste templates zoals beleid en andere maatregelen om te voldoen aan de richtlijnen van uw keuze.  Desgewenst kunt u ook Privacy management als maatregelenset toevoegen volgens ISO 27701. CyberManager is ook standaard voorzien van een verwerkingsregister en de mogelijkheid om DPIA’s uit te voeren. 

SRA ledenvoordeel
SRA Leden krijgen 10% korting op de bruto advies licentie prijs indien gekozen wordt voor één van de hiervoor gekozen routes:

  • Route A) CyberManager P/ISMS SRA-route AFM
  • Route B) CyberManager P/ISMS SRA-route AFM + ISO 27001
  • Route C) CyberManager P/ISMS SRA-route AFM + ISO 27001 + ISO 27701

2. Zelf doen of ondersteuning nodig?

De invoering van de CyberManager kunt u in veel gevallen zelf ter hand nemen. Veel wijst zichzelf. 

Heeft u echter (deels) ondersteuning nog dan is onze CyberManager partner IT Risk Control daarvoor de aangewezen partij. Naast kennis in het domein van informatiebeveiliging en van de Cybermanager zijn zij bekend met accountantorganisaties, hun werkwijzen en de uitdagingen waarvoor u staat om te voldoen aan de steeds toenemende eisen.

SRA ledenvoordeel
IT Risk Control heeft een inkoopovereenkomst met SRA. Dat betekent dat SRA leden 10% korting krijgen op het uurtarief bij ondersteuning.

Meer informatie en referenties zijn beschikbaar op www.cybermanager.nl.

Terug naar overzichtspagina CyberManager

Contact

Neem voor meer informatie over Cybermanager, vragen en/of opmerkingen contact op met:

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot
E tvanoorschot@sra.nl
T 030 656 60 60