Thuis in uw branche

Het belang voor het accountantskantoor

De gevolgen van cybercriminaliteit voor accountantskantoren zijn vaak groot en zorgen voor jaren lang overlast. Vaak zien organisaties een cyberaanval niet aankomen en blijkt er achteraf een simpele oplossing voor te zijn geweest. Het start bij het bewustzijn en ondersteunen van medewerkers, zodat zij niet in de verleiding trappen van spam en phishing email.

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met Hecking, ransomware, datadiefstal of een andere vorm van cybercrime. Dit met miljarden euro’s schade als gevolg.

Met Surelock ga je de risico’s heel bewust meten en verkleinen. Dat start met de medewerkers en hun houding rondom cyber security. Zijn de medewerkers voorzichtig online? Kunnen zij een echte bankwebsite onderscheiden van een nep-website? En weten zij wat zij moeten doen als het toch fout gaat? Surelock helpt jouw om duidelijkheid te geven, het kennisniveau te verhogen en regelmatig te testen of iedereen nog scher en betrokken is bij het onderwerp.

Dit om jullie te ontzorgen rondom het phishing gevaar zodat jullie ongestoord kunnen werken.

Voor SRA leden hebben wij een aangepast aanbod dat goed aansluit op de behoefte.

Terug naar de overzichtspagina Surelock Security Coach

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren