Thuis in uw branche

Wachtwoordscan

Heeft u inzicht in hoe veilig de wachtwoorden zijn die binnen uw kantoor worden gebruikt? Dit kan met de wachtwoordscan. Ook krijgt u inzicht in welke applicaties nog meer worden gebruikt binnen uw kantoor, naast de applicaties waarvan u weet dat ze in gebruik zijn. U ontvangt een uitgebreide rapportage, wij bespreken de aanbevelingen met u.

Het belang van veilige wachtwoorden

Steeds meer applicaties die binnen uw kantoor worden gebruikt, zijn online applicaties. Deze zijn meestal afgeschermd met wachtwoorden maar u kunt de kwaliteit hiervan niet waarborgen. Maar waarom is dit inzicht van belang?

Lees verder

Het belang om te weten waar uw data staat

Het gebruik van online applicaties betekent dat steeds meer privacy -en bedrijfsgevoelige informatie verwerkt en bewaard wordt buiten de muren van uw kantoor. Weet u eigenlijk nog wel waar dit precies gebeurt? Waarom is dit inzicht van belang?

Lees verder

Waarom de wachtwoordscan?

De Wachtwoordscan geeft u inzicht welke applicaties binnen uw kantoor worden gebruikt en of de wachtwoorden die hierbij worden gebruikt voldoende veilig zijn. Een slimme eerste stap naar een veiliger organisatie.

Lees verder

Wat is de wachtwoordscan?

De Wachtwoordscan is een online meting waarmee inzicht wordt verkregen in de kwaliteit van wachtwoorden en de gebruikte online applicaties binnen uw kantoor.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Alle antwoorden op een rij

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de Wachtwoordscan? Neem dan contact op met Corrie Rijksen of Tony van Oorschot via tel. 030 656 60 60 of via een e-mail naar de afdeling SRA-Automatisering