Klankborden en sparren over uw IT-vraagstukken

Als IT-verantwoordelijke heeft u regelmatig behoefte om te klankborden en/of te sparren met een onafhankelijke, objectieve IT-deskundige. Met iemand die kennis heeft van wat er speelt in de accountancybranche en bij de mkb-accountantskantoren. Iemand die op de hoogte is van actuele IT-ontwikkelingen en de plannen van de leveranciers.

Automatisering staat centraal

SRA onderkent de strategische rol van automatisering binnen uw kantoor. Wij volgende de IT-ontwikkelingen op de voet en houden vinger aan de pols bij de verschillende aanbieders in de markt. We zijn continu in gesprek met de sector in relatie tot IT. Daardoor hebben wij inzicht in de specifieke vereisten en kennen als geen ander de actuele wensen en problemen binnen de accountancybranche. 

Onze focus ligt hierbij op drie thema's:

  1. digitale transformatie
  2. data
  3. (cyber) security

Sparren en adviseren

U kunt met ons om de tafel. Wij kunnen u in een of meerdere sessies éénmalig of op regelmatige basis bijpraten en adviseren. Wilt u ook up-to-date zijn en persoonlijk geadviseerd worden? Wij maken graag een afspraak met u om de wensen voor en van uw kantoor door te spreken. Zo kunnen wij maatwerk leveren tegen een interessant tarief. Neem contact op met Tony van Oorschot en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Tony van Oorschot 

Tony van Oorschot
Informatiemanager
E tvanoorschot@sra.nl
T 030 656 60 60