Thuis in uw branche

IT-Package deal, speciaal voor kleine kantoren

Uw IT-organisatie toekomst ‘proof’ maken is door het aanbod en de toenemende complexiteit van IT een complex vraagstuk geworden. Wij brengen uw situatie in kaart en helpen u bij het maken van de juiste keuzes vanuit een onafhankelijke positie. 

Dankzij de laatste IT-innovaties kunt u steeds geavanceerder diensten aanbieden, zoals online samenwerken met uw klanten, dashboards inrichten en elektronisch factureren. Uw klanten zijn u dankbaar met de toegenomen efficiency. Uw leveranciers ook; ongemerkt wordt de inrichting en het beheer van uw IT-landschap een complex en kostbaar verhaal. De juiste keuzes maken wordt steeds lastiger. Maak daarom gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van SRA, niet alleen met de aangesloten kantoren maar ook met alle leveranciers. 

 “De contractreview van SRA heeft ons direct een besparing van € 15.000 opgeleverd. We hebben andere keuzes gemaakt die beter aansluiten bij onze toekomststrategie en daarnaast meer focus gelegd.”

Wat doen wij voor u?

In drie (afzonderlijke) dagdelen bepalen we in samenspraak met u achtereenvolgens:

I) Diagnose

Wat is er voor uw kantoor nodig om toekomstbestendig te zijn? Samen met u bekijken we waar uw ambities liggen, waar het kantoor nu staat en welke stappen nodig zijn om dit te realiseren.

II) Behandeling

Op basis van de diagnose krijgt u een advies over hoe invulling kan worden gegeven over  de te nemen stappen. Daarbij kijken we bijvoorbeeld ook naar de benodigde infrastructuur en de huidige contracten.

III) Nazorg

Gezamenlijk evalueren we het traject, zorgen we - waar nodig - voor bijsturing in de uitvoering van het stappenplan en eventuele vervolgstappen.

Wat is het resultaat?

Na deze drie dagdelen heeft u inzage in welke stappen u dient te zetten om uw IT-organisatie toekomst ‘proof’ te maken, zodat u de weet welke stappen u kunt gaan zetten en de aandachtspunten waarmee u hierbij rekening moet houden. 

Wat is uw investering?

De prijs voor het jaarabonnement (12 maanden) bedraagt € 999,- (excl btw).

Contact

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot
Informatiemanager 
E automatisering@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren