Thuis in uw branche

Shortlistadvies

Het kiezen van de juiste oplossing en/of oplossing is geen sinecure. Bespaar tijd en energie met het IT Shortlistadvies. Dit houdt in dat wij namens u enkele IT-aanbieders uit ons netwerk benaderen met het verzoek offerte uit te brengen.

ShortlistadviesIn samenspraak met u wordt een longlist van leveranciers samengesteld. Zij ontvangen een overzicht van uw eisen en wensen aangevuld met eventuele specificaties, met het verzoek hierop te reageren en daarbij een zo concreet mogelijk indicatie te geven van hun oplossing. De leveranciers ontvangen in eerste instantie geen verdere detailinformatie over uw kantoor.

Op basis van de reacties wordt een shortlist samengesteld van minimaal 2, maximaal 4 leveranciers door de reacties te beoordelen op de volgende aspecten:

  • Leverancier (ervaring, referenten, continuïteit en voorwaarden)
  • Oplossing (kwaliteit, visie, beheer en randvoorwaarden)
  • Aanpak (planning, scope, projectbeheersing, communicatie en eventuele eisen aan het kantoor)
  •  Prijs (Eenmalige kosten / investering, Jaarlijkse kosten en Fixed price of nacalculatie)

Wat is het resultaat?

U bespaart tijd en energie en maakt gebruik van de kennis en ervaring van SRA. Wij brengen u in contact met aanbieders van oplossingen op het gebied van uw IT-vraagstuk en nemen u al het werk uit handen, dat een selectietraject met zich meebrengt. Wij geven een objectieve beoordeling van de reacties (inclusief de uitgebrachte offertes) en geven u een schriftelijke samenvatting + advies over de beste optie(s). Per aspect geven wij u onze bevindingen en conclusies. De rapportage is doorgaans e-mail. Een uitgebreidere schriftelijke rapportage (pdf) is mogelijk.

Wat is uw investering?

De kosten van het IT Shortlistadvies zijn € 399,- per dagdeel (excl. BTW). Afhankelijk van de omvang van de opdracht en de gewenste rapportage moet worden uitgegaan van 2 à 3 dagdelen.

Contact

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot
Informatiemanager 
E automatisering@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren