Thuis in uw branche
Bekijk het dossier AVG en Privacy

Zorg dat uw organisatie voorbereid is op de nieuwe privacywetgeving

Laat ons u helpen!

In mei 2018 is Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Organisaties hebben weliswaar de eerste stappen gezet maar zijn vaak nog lang niet klaar. Vraagstukken zoals hoe om te gaan met e-mail en wat zijn nu voor mijn kantoor passende technische en organisatorische maatregelen spelen nog bij veel kantoren. 

Veel SRA-kantoren realiseren zich inmiddels dat de impact van de nieuwe regels groter is dan verwacht en niet zozeer een vraagstuk is voor de IT-afdeling, maar voor de organisatie als geheel. Weet u al precies welke risico’s aan welke processen en activiteiten verbonden zijn en wat de impact hiervan is op uw kantoor? Wat zijn de gevolgen voor uw werkprocessen, bijvoorbeeld als het gaat om de Wwft en de opdrachtbevestiging? Wat moet u opnieuw of alsnog regelen voor uw klanten en met uw leveranciers?  

Wat kunnen wij voor u doen?

In een sessie van 2 uur geven wij u uitleg over de veranderingen die de AVG met zich meebrengt aan de hand van een aantal praktijkcasussen. Wij praten u en uw medewerkers bij over de risico’s van verwerking van persoonsgegevens, datalekken en de impact hiervan op uw kantoor en de relaties met uw klanten en leveranciers. 

Wat is het resultaat? 

Na deze sessie weten u en uw medewerkers wat de wet omvat, welke risico's dit voor uw kantoor met zich meebrengt en welke concrete stappen u minimaal moet nemen om uw organisatie te laten voldoen aan deze wet.
Doordat de sessie op uw kantoor plaatsvindt, besparen u en u medewerkers reistijd. Bovendien is het ook mogelijk om de sessie buiten kantooruren plaats te laten vinden, bijvoorbeeld van 17:30 - 19:30 uur.

Wat is uw investering?

De kosten van een sessie inclusief voorbereiding, reistijd en opvolging van eventuele vragen naar aanleiding van de sessie bedragen € 599,-

PE-uren/punten: 2
RB/RPP punten: 2

Aanmelden

 

Contact

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot
Informatiemanager
E automatisering@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren