Thuis in uw branche

IT-Inspiratiesessie (jaarlijks in december)

Tegen het einde van het jaar brengt SRA de verschillende IT-kringen samen in één bijeenkomst om door middel van een gezaghebbende en deskundige spreker een inspirerend verhaal te brengen op het snijvlak van accountancy en IT, waarbij innovatie vaak de leidraad is.

IT-inspiratiesessie (jaarlijks in december)

Het is inmiddels een goede traditie geworden dat we de jaargangen van de diverse IT-kringen afsluiten met een IT-inspiratiesessie in het NBC te Nieuwegein. Dit jaar is de IT-inspiratiesessie gepland op: dinsdag 10 december as. van 15:00 - 17:00 uur. Thema voor dit jaar: 'Digitaal innoveren, hoe doe je dat eigenlijk?' met spreker: Michiel Steltman.  Klik hier voor de IT-inspiratiesessie 2019. 

Tegen het einde van het jaar brengt SRA de verschillende IT-kringen samen in één bijeenkomst om -vlak voor de feestdagen- door middel van een gezaghebbende en deskundige spreker een inspirerend verhaal te brengen op het snijvlak van accountancy en IT, waarbij innovatie vaak de leidraad is. Deelname aan deze Inspiratiesessie is gratis voor leden van de IT-managementkring, de IT-auditkring, de IT-kring voor kleine kantoren en de IT-privacykring. 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren