Thuis in uw branche

Wat is de wettelijke basis van Collectief Pensioen Kiezer?

Voldaan aan alle wettelijke eisen

Collectief Pensioen Kiezer hanteert alle wettelijk eisen die men stelt aan het geven van pensioenadvies, inclusief de zogenaamde 11 leidraden tweede pijler pensioenadvisering van de AFM. U bent hiermee verzekerd dat het pensioen voor uw klant voldoet aan alle wettelijke eisen.

Voldaan aan wettelijke eisenVanaf de start van het ontwikkeltraject heeft Innosurance het idee en de uitwerking van Collectief pensioen Kiezer door toezichthouder AFM laten toetsen. De vragenlijst volgt de richtlijnen op de voet, echter zonder ballast of exotische varianten. De keuzes vooraf zijn dan ook beperkt.

Vergunning noodzakelijk?

Uiteraard kunt u uw klant hier ook mee van dienst zijn. Collectief Pensioen Kiezer is immers de adviseur en beschikt over de vereiste vergunningen. U bent als accountant of administrateur ook zonder vergunning in staat uw klant bij te staan bij de keuze van het juiste pensioen, bijvoorbeeld door te helpen de vragenlijst in te vullen of de gevraagde financiële gegevens aan te leveren. U kunt hierdoor forse advieskosten besparen voor uw klant en tegelijkertijd veel toegevoegde waarde leveren. Ook geeft het u de kans om uw klant vooraf te informeren over de gevolgen van de nieuwe richtlijnen en de besparingen die hij kan realiseren.

Behoefte aan persoonlijk overleg? Bel of mail ons!

<< Terug naar menupagina

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren