Thuis in uw branche

Wat levert Collectief Pensioen Kiezer u en uw klant op?

Bespaar uw klant tot 90% op zijn advieskosten

Uw klant betaalt voor het complete pensioenrapport inclusief de offerte(s) eenmalig € 500,– exclusief BTW. Voor dit bedrag is hij in staat een nieuwe pensioenregeling af te sluiten die goed past bij zijn bedrijf en voldoet aan alle wettelijke eisen. Uw klant bespaart dus gemiddeld 90% op de kosten!

Onderbrengen pensioenregeling

Heeft u zelf een vergunning, dan kan het pensioencontract uiteraard bij u worden ondergebracht. Het is ook mogelijk dat de regeling bij een andere partij (een pensioenadviesbureau uit uw netwerk of dat van de klant) wordt ondergebracht.
Een derde mogelijkheid is dat uw klant de geadviseerde pensioenregeling via Innosurance onderbrengt. Zij zorgt er dan voor dat alle stukken in orde zijn en dat de regeling wordt geïmplementeerd bij de verzekeraar. Innosurance houdt uw klant ook doorlopend op de hoogte van nieuwe pensioen wet- en regelgeving en de klant heeft toegang tot een professionele helpdesk. Uw klant betaalt voor dit pakket dienstverlening slechts € 45,- per medewerker per jaar, exclusief BTW.

Indien Collectief Pensioen Kiezer geen pensioenrapport kan uitbrengen, bijvoorbeeld omdat uw klant valt onder de werking van een cao, brengt zij eenmalig 50% van de prijs, dus 250 euro, in rekening. Uw klant ontvangt dan uiteraard geen pensioenoffertes.

Behoefte aan persoonlijk overleg? Bel of mail ons!

<< Terug naar menupagina

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren