Thuis in uw branche

Propositie Surelock Security Coach

De menselijke spamfilter, samen phishing de baas!

Je kunt de krant niet openslaan of je ziet al een bericht over cybercrime. In 91% van de gevallen komt dit door phishing. Dit zijn mails die zich voordoen als echte mails maar in werkelijkheid niet echt zijn. Deze phishingmails proberen namelijk je persoonsgegevens te stelen.

Bij Surelock testen wij juist hierom het menselijk handelen van uw organisatie. Dit doen wij door phishingsimulaties te versturen naar uw organisatie. Dit doen wij altijd in samenspraak met u. Voor de phishingsimulaties hebben wij verschillende templates denk hierbij aan: Microsoft teams, Afas, DocuSign en nog veel meer. 

Nadat de resultaten van de phishingsimulatie binnen zijn nemen wij samen met u de resultaten door. Met de resultaten van de phishingsimulatie starten wij vervolgens het e-learningsplatform. Hier kunnen personeelsleden zichzelf gemakkelijk trainen. In verschillende video’s van +/- 5 minuten leggen wij verschillende vormen van cybercrime uit. Na het volgen van elke training krijg je als werknemer een Quiz. Zo kunt u als beheerder weer controleren en prioriteren waar extra hulp nodig is.

Na het in kaart brengen van het menselijk handelen is het tijd voor Surelock haar geheime wapen: de Security Coach in Outlook. De security coach controleert iedere email, ook als de medewerker even niet scherp is. Op basis van verschillende technische onderdelen scant de security coach elke mailtje. De coach beoordeelt de mailtjes met rood=’gevaarlijk’, oranje=’let op’ en groen=’betrouwbaar’. Mocht een mailtje de rode kleur krijgen en twijfel je over de echtheid schakel je gemakkelijk de Lifeline in. Dit is een directe hulplijn met de security experts van Surelock. Zo krijg je direct feedback op ieder moment op iedere plek.

Terug naar de overzichtspagina Surelock Security Coach

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren