Thuis in uw branche

IT-audit netwerk

Mocht u zelf geen expertise in huis hebben, kunt u gebruik maken van het SRA IT-audit netwerk, bestaande uit zowel SRA-kantoren als organisaties die geen lid van onze vereniging zijn.

SRA stelt het netwerk uitsluitend beschikbaar aan leden en verstrekt u de contactgegevens en de nodige achtergrondinformatie. U kunt zelf uit deze lijst een keuze maken of ervoor kiezen op een andere manier aan IT-audit expertise te komen.

Het IT-audit netwerk is een overzicht van partijen die bij SRA bekend zijn en die hebben aangegeven ondersteunende IT-auditdiensten aan SRA-kantoren te kunnen en willen aanbieden. SRA heeft geen bijzondere selectiecriteria toegepast om deze organisaties toegang te geven tot het netwerk, anders dan dat we weten dat het serieuze partijen zijn met een zeker track record binnen de accountancy.

Er is geen sprake van bepaalde ledenvoordelen (bijvoorbeeld korting), indien u met een van deze partijen in zee gaat. SRA ontvangt zelf ook geen enkel voordeel, financieel of anderszins, voor het opnemen van partijen in dit overzicht of indien een SRA-kantoor besluit gebruik te maken van de diensten van een van de partijen uit dit overzicht.


Download het IT-audit netwerk

Datum laatste wijziging: 7 september 2020

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren