Thuis in uw branche

Jubileum: Masterclass Generative AI

Exclusief voor Nieuwsbank-abonnees

De Nieuwsbank bestaat dit jaar 10 jaar. Dit vieren wij op woensdag 3 juli van 12.30 - 16.00 uur. Wij bieden trouwe Nieuwsbank-abonnees een speciale Masterclass aan over het actuele onderwerp Generative AI. Komt u ook?

Vandaag de dag ontkomt niemand aan Generative AI. Het is overal en we komen er allemaal op de een of andere manier mee in aanraking. Generative AI genereert tekst, geluid, afbeeldingen en video’s op basis van bestaande data. Denk aan de mogelijkheden van ChatGPT. De kracht van Generative AI zal alleen maar toenemen, waardoor businessmodellen en bedrijfssectoren gaan veranderen.

AI

Wat kunt u verwachten?

In deze gratis Masterclass vertelt Barend Emmerzaal, Digitaal Strateeg bij Creates linkedin, u welke verschillende actuele Generative AI-systemen er zijn. Hij laat aan de hand van praktische, inspirerende voorbeelden en heldere toepassingen zien welke mogelijkheden en kansen deze bieden. Maar ook, wat zijn de valkuilen en gevaren? Na afloop beschikt u over kaders en waardevolle inzichten waarmee u uw Generative AI-strategie kunt bepalen en uw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten. Zorg dat u erbij bent voor een middag vol waardevolle inzichten en praktische strategieën die u direct kunt toepassen.

Programma

12.30 uur Ontvangst met lunch
13.30 uur Opening
13.45 uur Masterclass Generative AI
14.45 uur Pauze
15.00 uur Vervolg masterclass
16.00 uur Afsluiting

Aanmelden?

Deze Masterclass is gratis en exclusief voor Nieuwsbankabonnees en vindt plaats op woensdag 3 juli van 12.30 - 16.00 uur bij SRA in Utrecht. Meld u nu aan via het inschrijfformulier. Graag tot dan! 

Aanmelden

Contact

T 030 656 60 60
E nieuwsbank@sra.nl