Thuis in uw branche

Workshop zakelijk vloggen

Exclusief voor Nieuwsbank-abonnees op maandag 5 juni

Workshop zakelijk vloggen

Zakelijk vloggen is hot en effectief. Steeds meer bedrijven willen video's op hun website of social media plaatsen. Sinds de komst van betaalbare camera's en smartphones met een goede camera hoef je geen cameraploeg meer in te huren om een video te maken. Vloggen kun je eenvoudig zelf leren. Maak nu een vliegende start als vlogger tijdens onze gratis workshop op maandag 5 juni.

Met een vlog kun je op een laagdrempelige en persoonlijke manier laten zien waar je mee bezig bent en jezelf neerzetten als expert. Omdat je als maker zelf in beeld bent, ervaart de kijker je filmpje als authentiek, menselijk en dichtbij. Dat zorgt dat klanten en volgers zich graag met je verbinden. Zowel het filmen, monteren en online plaatsen van een video kan allemaal met de telefoon of gratis software.

Wat kun je verwachten?

In de workshop zakelijk vloggen krijg je praktische tips en leer je handige trucs en technieken. We besteden aandacht aan:

  • Hoe maak je een inhoudelijke vlog?
  • Hoe presenteer je op een natuurlijke manier?
  • Hoe maak je connectie met de kijker?
  • Praktische vlogtips
  • Film- en cameratechnieken
  • Vlogs bewerken en publiceren

Goed leren vloggen met je smartphone is vooral een kwestie van doen. Dan leer je het meest en het snelst. Wat werkt wel en wat werkt niet, hoe krijg je jezelf goed in beeld en welke presentatiewijze past het beste bij je. Omdat je je eigen camera of smartphone gebruikt, krijg je gelijk een vertrouwd gevoel en kun je direct praktisch aan de slag als vlogger.

Wat kun je na deze workshop?

Na het volgen van de workshop heb je alle tools in handen en sta je vol zelfvertrouwen en met plezier voor (of achter) de camera. Je weet hoe je video's inhoudelijk en visueel zo aantrekkelijk maakt dat de kijker elke keer weer verlangend uitkijkt naar je volgende vlog.

Meld je nu aan!

De gratis workshop vindt plaats op maandag 5 juni 2023 van 13.30 - 16.00 uur bij SRA in Utrecht en is exclusief voor Nieuwsbank-abonnees.

Aanmelden workshop

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren